szon-sportoldal

2012.10.11. 12:02

Az ukrán szövetség dokumentuma dönt Ovsijenkoról

Megváltozott a Kazincbarcika-Spartacus kupameccs időpontja. Miként ismert, a labdarúgó Magyar Kupa harmadik körében a barcikaiaknál lép pályára a nyíregyházi együttes.

Megváltozott a Kazincbarcika-Spartacus kupameccs időpontja. Miként ismert, a labdarúgó Magyar Kupa harmadik körében a barcikaiaknál lép pályára a nyíregyházi együttes.Az találkozót október 31-ére írták ki, ám a mérkőzés egy nappal korábban, október 30-án, kedden 12.30-kor kezdődik a Pete András  stadionban. A két együttes a bajnokik fontossága miatt döntött így, mert ezzel  több idejük marad a hétvégi felkészülésre.  Az MLSZ illetékesei arra is rábólintottak, hogy az Orosháza elleni hazai bajnoki október 20-án, szombaton villanyfényes lesz és 18 órakor kezdődik.

Ami Ovsijenkot illeti, csütörtökön délelőtt Brekk János szakmai igazgató és a kapus elviekben megegyezett arról, hogy a hálóőr visszatér Nyíregyházára. Csak elviekben, hiszen mindez akkor lép érvénybe, ha a játékos igazolható. Balogh János és Sánta Tibor sérülése miatt merült fel ez a villámmegoldás, ám csak akkor szentesítik a megállapodást, ha az ukrán szövetség hivatalosan igzolja: Ovsijenko nem volt regisztrált játékos az idei szezonban. Amikor ez a dokumentum megérkezik, akkor indulhat be az MLSZ-nél az igazi papírmunka. Ellenkező esteben a kapuskérdés más megvilágításba került.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!