szon-sportoldal

2012.10.11. 10:41

Ilyenkor vérzik az ember szíve

Erdősné Balogh Erika szerint hazai közönség előtt ettől jóval többet kell nyújtania az NRK-nak.

Erdősné Balogh Erika szerint hazai közönség előtt ettől jóval többet kell nyújtania az NRK-nak.Bár az NRK csupán a harmadik szettben tudta megizzasztani a továbbra is hibátlanul menetelő, a tabella tetején feszítő TF-t – mindezért kár keresztre feszíteni a színamatőr, rendkívül fiatal hazai együttest. Mindazonáltal a szerda este elbukott (0:3) összecsapás közben volt idő meditálni azon, vajon mi történne akkor, ha az egyébként masszívnak tűnő, jelentős mértékben megerősített fővárosiak ellen bevetésre jelentkeznének a csak a közelmúltban Nyíregyházáról távozott játékosok.

Márpedig, mondjuk Merkószki Tündével, Szakmáry Grétával, és a klubot utoljára, nyáron elhagyó Erdős Zsófiával egészen más lehetne az ábra. Megkockáztatható, a nyírségiek a bajnoki cím megszerzéséért is harcba indulhatnának...

– Velük a bajnoki döntő elérése sem lenne illúzió – fogalmazott határozottan Erdősné Balogh Erika, márpedig  ha valakinek, a többszörös bajnok és kupagyőztes, az NRK-t hosszú ideje szolgáló kulcsembernek mérvadó a véleménye ebben a témában.  – Ilyenkor vérzik az ember szíve, de ezen változtatni nem tudunk. Azt szokták mondani, azzal főzünk, ami van: igenis tehetséges lányok szerepelnek nálunk, de még nagyon fiatalok, nyilvánvalóan érniük kell. Innentől éppen az lehet a cél, hogy őket megtartsuk.

Miként arra a beharangozóban is céloztunk, Erdősné Balogh Erika különleges pillanatokat élhetett át a budapestiekkel szembeni találkozón. A túloldalon ugyanis lánya. Erdős Zsófia  ténykedett immár azért, hogy a egykori csapata, a Nyíregyháza veszétt okozza.

– Természetesen furcsa volt – kommentálta családi „küzdelmet” Erdősné. – A meccs előtt röviden beszéltünk, tőle értesültem arról, hogy a vendégeknél is szóba került, hogy akkor most mi lesz... A mérkőzés közben leginkább a saját és a csapatom játékára figyeltem, persze, óhatatlanul néztem őt is. Erre azért nyílt lehetőség, mivel az első, majd második szettnek csak közeli szemlélői  voltunk...  Nagyon sajnálom, hogy így alakult, bárki legyen az ellenfél,  itthon, hazai közönség előtt ettől jóval több kell!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!