szon-sportoldal

2013.01.04. 11:57

Moldován, Mboussi, Ovsijenko

Irányító középpályásra még szüksége lenne a hétfőn kezdő Szparinak.

Irányító középpályásra még szüksége lenne a hétfőn kezdő Szparinak.Hétfőn belevágnak, kezdődik a felkészülés a Nyíregyháza Spartacus NB II-es focicsapatánál. A keret formálódik, minden bizonnyal a már két új igazolás mellett lesznek még érkezők, akiket tesztelni akar a szakvezetés. A jövő héten három olyan focista érkezik próbaedzésekre, akik már megfordultak a nyíregyházi együttesnél.

A belső védő Yves Mboussi, a támadó Moldován Tibor, valamint a kapus Volodymyr Ovsienko rövidebb-hosszabb ideig játszott már a piros-kékeknél. Mboussi a Szpari után játszott Vecsésen, majd moldáv és vietnámi csapatokban. Moldován Tibor 2007-ben volt Nyíregyházán, aztán Újpesten focizott, ezt követően román együtteseknél. Ovsiejnkó igazolása már ősszel is felmerült, ám mivel az ungvári megyei bajnokságban szereplő FC Szerednye igazoltja volt, nem jöhetett.

Jó pár focista érkezik még

Brekk János szakmai igazgató tájékoztatása szerint mindhárom focistát megnézik, amennyiben a formájuk megfelelő és beleférnek az elképzelésbe, akkor egy tüzetes orvosi vizsgálat következik és csak azt követően lehet konkrétumokróltárgyalni.

Az erősítési tervek között szerepel egy irányító középpályás, egyelőre erre a posztra még nincs megfelelő jelölt. Sipeki István neve felmerült, ám a játékosa végül Paksról Szolnokra tette át székhelyét, követve korábbi edzőjét, Kiss Károlyt. Az említetteken kívül még jó pár focista érkezik majd a felkészülés első időszakában, mindenkit felmérnek majd az edzői stáb tagjai, és szeretnél mihamarabb véglegesíteni a keretet.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!