szon-sportoldal

2013.03.01. 10:30

Demecser és a Kisvárda otthon javíthat – idegenben szerepelnek a női gárdák

Szabolcs-Szatmár-Bereg - A kézilabda NB II. Észak-keleti csoportban érdekelt szabolcsi férfi együttesek közül hárman már péntek este letudták aktuális bajnoki küldetésüket.

Szabolcs-Szatmár-Bereg - A kézilabda NB II. Észak-keleti csoportban érdekelt szabolcsi férfi együttesek közül hárman már péntek este letudták aktuális bajnoki küldetésüket. Miként azt korábban jeleztük, a Tiszavasvári–Fehérgyarmat rangadó mellett a Mátészalkai MTK debreceni fellépést teljesített – a többiek kivétel nélkül vasárnap mutatják meg magukat.

Az elmúlt heti tavaszi nyitófordulóban idegenbeli sikerrel jelentkező, a tabella hetedik helyére felnyomuló Nyírbátor (amely éppen Szalkán domborított...) a Berettyóújfalu elleni, 16 órakor kezdődő hazai összecsapáson ismét nagyot alakíthat. A hajdúságiak a harmadik pozícióban tanyáznak, ugyanakkor a Váczi-legénység – persze, csak győzelem esetén – megfelezheti a feleket egymástól elválasztó négy pontos hátrányt. A táblázaton második Kisvárda számára balul sült el a rajt, bár sokáig vezetett, alulmaradt a Gyarmat otthonában. Papp József legénysége otthon vigasztalódhat: a katasztrofális startot produkáló, saját katlanjában tizenegyegy gólos zakóval indító Bőccsel szemben feltétlenül esélyesebb (kezdés: 18 óra).

A felettébb kalandos, vereséggel végződött, közúti balesettel ,,színesített,,, miskolci túrát követően joggal fogalmazódhat meg a demecseriekben – ettől csak jobb, borúra derű jöhet. Nos, Kósa István csapata (6. hely) házigazdaként feledtetheti a legutóbbi megpróbáltatásokat és a Nádudvar legyűrése nem is tűnik lehetetlen feladatnak (kezdés: 18 óra).

A harmadosztály női küzdelmeiben a Kisvárda (5. hely) meleg pillanatokra készülhet: az éllovas Füzesabony vendégeként játszani - szó szerint - nem leányálom. Ugyanakkor a Kállósemjén-Kölcsey DSE (3. hely) némileg derűlátottan hangolhat a vasárnapi, derecskei túrára, tekintve, hogy három pozícióval és kilenc ponttal áll jobban vetélytársánál.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!