szon-sportoldal

2013.04.23. 09:32

Egyszerűen azt szeretnék elérni, amit a hazaiak...

Szabolcs-Szatmár-Bereg - A Szi-Zo Sport megyei első osztályban szereplő együttesek számára megkezdődik az erőltetett menetelés. 

Szabolcs-Szatmár-Bereg - A Szi-Zo Sport megyei első osztályban szereplő együttesek számára megkezdődik az erőltetett menetelés. 

A mostoha időjárás miatt meghiúsult bajnoki fordulók közül – szerdán – a húszadik játéknap mérkőzéseit pótolják, amelyek közül a Mátészalka–Nyírkarász összecsapáson két, a megkapaszkodásért hajtó csapat találkozik.

KM

Szilágyi Bertalan (mátészalkai edző): – Bízom egy olyan szériában, amit éppen legutóbb Kemecsén zártunk le. Nyolc meccsen keresztül őriztük veretlenségünket, hasonló sorozattal most is kiegyeznék, annál is inkább, mert az bentmaradást érne.   

Sérült: –. Eltiltott: –.

Dudás Zoltán (nyírkarászi edző): – Többen kérdezték tőlem, meg tudjuk-e verni a Szalkát, amire én azt válaszoltam, szó sincs verekedésről, mert Papóval jó a kapcsolatom. Egész egyszerűen azt szeretnénk elérni, amit a hazaiak, győzni és közelebb kerülni a bennmaradáshoz..  

Sérült: Liptai D., Filep R. Eltiltott: –.

Esélylatolgató 

Szilágyi Bertalan Dudás Zoltán

Nagyhalász (14.)–Nyírgyulaj (8.) 1–1 1–2

Tuzsér (7.)–Kemecse (1.) 2–2 2–2

Tiszalök (13.)–Szakoly (16.) 1–1 2–1

Balkány (6.)–Rakamaz (15.) 2–0 3–1

Mándok (4.)–Nyírmada (3.) 2–2 2–2

Gyulaháza (10.)–Nagykálló (2.) 1–1 1–1

Kótaj (12.)–Tiszavasvári (5.) 1–1 1–1

Mátészalkai MTK (9.)–Nyírkarász (11.) 2–1 1–2

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!