szon-sportoldal

2013.04.29. 10:35

Ófehértó: mint a szorgos hangyák...

<p style="text-align: left;">Szabolcs-Szatmár-Bereg - A labdarúgó megyei II. osztály 25. fordulójának mérkőzéseit rendezik – szerdán, vagyis rendhagyó módon hétközbern lépnek pályára csapatok.

Szabolcs-Szatmár-Bereg - A labdarúgó megyei II. osztály 25. fordulójának mérkőzéseit rendezik – szerdán, vagyis rendhagyó módon hétközbern lépnek pályára csapatok.

Labdarúgás: Megyei II. osztály, 25. forduló, szerda (kezdés: 16, ifi: 14)

Díjözön-csoport

Tippel: Gyurovics Zsolt, a Nyírpazony edzője.

Nyírtelek (11.)–Levelek (3.): – Az Old Boys elleni kisiklásukat javítják a vendégek, és behúzzák a három pontot, erősítve helyüket a dobogón.

Terem (2.)–Nyírlugos (7.): – A teremi csapatnak nem lesz egyszerű ez a meccs: ha bajnokságot akar nyerni otthon kell tartania a három pontot az előző fordulóban a góllövő cipőjüket megtaláló vendégekkel szemben.

Nyíribrony (5.)–Újfehértó (15.): – A vendégek Terem elleni legutóbbi győzeleme tiszteletet parancsoló, gondolom, a hazaiak is így futnak neki a meccsnek. Ha sikerül az újfehértóiak bejező emberét, a góllövőlista előkelő helyén lévő játékosát semlegesíteni, akkor szoros küzdelemben nyerhetik a meccset az ibronyiak.

Napkor (6.)–Volán-Sényő (1.): – Nagy a harc a bajnoki aranyért, ezért a Volán-Sényő mindent meg is fog tenni, hogy győzelemmel térjen haza Napkorról.

Székely (13.)–Apagy (10.): – Mezei Tibor edzőkollégám vasárnapi nyilatkozata sokatmondó... Az Apagy jó ritmusban van, szépek a tavaszi eredményei. Ennek ellenére, lehet, hogy a hazaiak összeszedik magukat – ha nem, nagy különbséggel is nyerhetnek a vendégek.

Ófehértó (8.)–Nyírvasvári (9.): – A hazaiak tavaszi mérkőzésein szorgosak voltak, mint a hangyák, sok pontot gyűjtöttek. A vasvári legénységnek erőt adhat az előző meccsen elért nagykülönbségű győzelem. Jó pályán, hasonló erejű csapatok találkozóján döntetlent várok.

Kálmánháza (16.)–Kállósemjén (14.): – Alsóházi rangadó. A hazai csapatnak előnyt jelenthet pályájuk rossz talajához való jobb alkalmazkodásuk, de a vendégeknek is szükségük van a pontszerzésre. Az eredmény: x.

Nyírpazony (12.)–Nyíregyházi Old Boys (4.): – Rossz periódusban vagyunk, remélem, ezt a srácok is maximálisan átérzik. Nagy bravúrra van szükségünk a munka ünnepén, célunk nem lehet más, mint a pont, pontok megszerzése.

Nyírerdő-csoport

Tippel: Dallos László, a Pap edzője.

Tiszamenti SE (15.)–Újdombrád (10.): – Nekünk a hazai siker jönne jól, de ebbe a vendégeknek is lesz beleszólásuk.

Pátroha (11.)–Záhony (11.): – A pátrohai katlanban nagyon pontot szerezni, de úgy gondolom, a záhonyiaknak ez sikerülhet.

Ajak (5.)–Fényeslitke (3.): – Két jó csapat, igazságos döntetlen.

Gávavencsellő (2.)–Vasmegyer (14.): – Ha a vasmegyeriek a vasárnapi mérkőzés mindkét félidő elején mutatott teljesítményüket nyújtják, megnehezítheti ka hazaiak dolgát.

Kék (13.)–Rohod (8.): – Azonos képességű csapatok mérkőzésén a hazai pálya előnye dönthet.

Dombrád (1.)–Anarcs (16.): – Nagyon szurkolok az anarcsiaknak, de nagy valószínűséggel ez kevés lesz a pontszerzéshez.

Demecser (12.)–Vaja (7.): – A hazaiak tavasszal nagyon jó teljesítményt nyújtanak, ha nehezen, de otthon tartják a három pontot.

Pap (6.)–Vásárosnamény (4.): – A lehető legrosszabbkor jött ez a hétközi forduló, ugyanis a múlt héten több játékosom megsérült. Helyzetünket nehezíti, hogy jó csapat látogat hozzánk, remélem, a bevethető futballisták a képességeiknek megfelelően fognak teljesíteni, és akkor minden bizonnyal győzelemmel tehetjük emlékezetessé a munka ünnepét.

Carmo-csoport

Tippel: id. Juhász András, a Kölcse edzője.

Kedd (kezdés: 17)

 Kölcse (6.)–Szatmárcseke (11.): – Úgy érzem, most jó formában vagyunk: hazai pályán mindenképpen nyernünk kell, ezt kívánja lelkes szurkolótáborunk.

Szerda

Kispalád (15.)–Tyukod (13.): – Nagyon sajnálom a Kispaládot, úgy látom, már beletörődött sorsába. A tyukod nyerni fog.

Nyírmeggyes (7.)–Milota (10.): – Két jó csapat, a pillanatnyi forma dönthet.

Mérk-Vállaj (4.)–Beregdaróc (14.): – A Mérk-Vállaj nagyon jó formában van, de a Daróc ellen meg kell szenvedni a három pontért.

Nyírcsaholy (12.)–Vámosoroszi (9.): – Ha a Vámosoroszi nem akar lecsúszni a tabella alsó harmadába, akkor nyernie kell.

Tiszakóród (3.)–Tarpa (8.): – Ha a Tarpán mindenki úgy akarná a győzelmet, mint a Szécsi-fivérek, akkor ez sima vendéggyőzelem.

Tunyogmatolcs (5.)–Tisztaberek (2.): – A bajnokság egyik legjobb csapata a Tisztaberek, amely többet már nem hibázhat – nyerni fog.

Szabadnapos: Csenger.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!