szon-sportoldal

2014.11.25. 13:02

Hat ország iskoláiból érkeztek a Széchenyibe

Nyíregyháza - <span style="color: #000000;">Az Erasmus plusz program keretében hat országból összesen 24 diák és 19 pedagógus vendégeskedik a héten a Széchenyi István Közgazdasági és Informatikai Szakközépiskolában.</span>

Nyíregyháza - Az Erasmus plusz program keretében hat országból összesen 24 diák és 19 pedagógus vendégeskedik a héten a Széchenyi István Közgazdasági és Informatikai Szakközépiskolában.

A „Kelj fel és mozdulj!” fantázianevet viselő összejövetel elsődleges célja, hogy a diákokat kimozdítsák az iskolapad és a számítógép előtt, éppen ezért a sportversenyek alkotják a közös programok velejét. A széchenyisek röp-, kosár- és tollaslabdában mérkőztek meg Norvégiából, Spanyolországból, Görögországból, Törökországból, Olaszországból és Lettországból érkezett vendégeikkel, és a héten még megismerkednek az ősi magyar sportok közül a lovaglással és az íjászattal is.

Ezek mellett a pedagógusok közös projekteket dolgoznak ki, a gyermekek ismerkednek egymással és persze Nyíregyházával valamint környezetével.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!