szon-sportoldal

2014.12.07. 11:19

Megrongálta haragosa autóját - Rendőrségi hírek Szabolcs-Szatmár-Bereg megyéből

Szabolcs-Szatmár-Bereg - Összefoglaló Szabolcs-Szatmár-Bereg megye 2014. december 6-án történt rendőrségi eseményeiből.

Szabolcs-Szatmár-Bereg - Összefoglaló Szabolcs-Szatmár-Bereg megye 2014. december 6-án történt rendőrségi eseményeiből.

A Nyíregyházi Rendőrkapitányság lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat nyomozást K. János 48 éves kisújszállási lakos ellen.

A rendelkezésre álló adatok szerint a férfi 2014. december 6-án egy nyíregyházi drogériából parfümöt kísérelt meg eltulajdonítani, de a biztonsági őr tetten érte és értesítette a rendőrséget. A járőrök a férfit a rendőrkapitányságra előállították és gyanúsítottként kihallgatták.

A Nyírbátori Rendőrkapitányság rongálás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat nyomozást egy 37 éves balkányi lakos ellen. A rendelkezésre álló adatok szerint a nő 2014. december 5-én egy balkányi bolt előtt korábbi haragosának autóját egy fém tárggyal megkarcolta. Az egyenruhások a nőt a Balkányi Rendőrőrsre előállították és gyanúsítottként kihallgatták.

A záhonyi vasúti határátkelőhelyen 2014. december 6-án 13 óra 35 perckor egy 23 éves ukrán állampolgár jelentkezett belépésre. A határrendészek ellenőrzése alatt kiderült, hogy a külföldi férfi ellen a Nemzeti Adó- és Vámhivatal Észak-Magyarországi Regionális Bűnügyi Igazgatósága közokirat- hamisítás bűncselekmény elkövetése miatt elfogatóparancsot adott ki. Az egyenruhások a férfit elfogták és értesítették a körözést kibocsátó hatóságot.

- Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!