szon-sportoldal

2015.10.29. 17:29

Végrehajtóra újabb nagy küzdelmek várnak majd Kínában

Nyíregyháza - Szabó Gábor két hónapig lesz ismét az ázsiai ország vendége.

Nyíregyháza - Szabó Gábor két hónapig lesz ismét az ázsiai ország vendége.

Közel két hónapja egy esztendő és huszonöt kőkemény mma- és k1-es mérkőzés után tért haza Kínából Szabó Gábor.

A szakmában Végrehajtóként jegyzett sportember nagy hatást tett a hatalmas ázsiai ország küzdősportkedvelőire, mert szinte meg sem melegedett itthon, máris visszahívták.

Ez visszautasíthatatlan volt

– Olyan meghívást kaptam, amelyet nem lehetett visszautasítani. Szerencsére a családom teljes mértékben mellettem áll, így boldogan indulhattam az újabb hosszú útra – tájékoztatta olvasóinkat immáron Kínából a Végrehajtó. – Otthon nem tétlenkedtem, minden nap kétszer edzettem. Először a legfontosabb a hosszú út miatti regenerálódás volt, majd edzőmmel, Kelemen Zsolttal igyekeztünk minden technikát újra átvenni, csiszolni. Közben persze erősítettem, és a küzdelmek sem maradtak el. Jó formában érkeztem vissza Kínába, és nem lesz gond az időeltolódás miatti átállással, hiszen az első mérkőzésem november elején lesz.

– A tervek szerint két hónapig leszek itt, és ez idő alatt több nagyszabású gálán küzdőtérre lépek. Mindent megteszek majd azért, hogy most se csalódjanak bennem a vendéglátóim és az otthoni szurkolóim, aki eddig is figyelemmel kísérték pályafutásom kínai szakaszát – így Szabó Gábor.

KM-ML

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!