szon-sportoldal

2015.11.12. 15:38

A leggyorsabban húzta a kamionokat

Nyíregyháza - Csekk Sándor az erős­ emberek hazai legjobbjait előzte meg a bajnokságon.

Nyíregyháza - Csekk Sándor az erős­ emberek hazai legjobbjait előzte meg a bajnokságon.

Erős emberek randevúztak a közelmúltban az egyik székesfehérvári bevásárlóközpont parkolójában. Itt rendezték a kamionhúzó országos bajnokságot, amelyen a masters kategóriában (35 év felettiek) szép megyebeli siker született. A résztvevőkre két feladat várt. Először egy tizenkét tonnás tűzoltót kellett húsz méteren át húzni, és hogy még nagyobb legyen a kihívás, dombra fel. A hatalmas tömeg jó pár indulón kifogott, nem úgy a kállósemjéni Csekk Sándoron, aki a legjobb idővel teljesítette a feladatot.

Vaddisznópörkölttel zártak

Ezt követően jött egy 7,5 tonnás kamion, amit ülve kellett húzni, tizenöt méteren át, ugyancsak dombra felfelé. Itt is volt pár induló, akin kifogott a feladata. A masterseknél kilencen indultak, a dobogós helyezésekért nagy volt a küzdelem, mindössze másodpercek döntöttek. Szerencsére Csekk Sándor javára, aki ebben a számban is a legjobbnak bizonyult.

– Nagyon boldog vagyok, hogy sikerült mindkét számban a legjobb időt teljesítenem, és az élen végeznem. Ami külön büszkeség: az erős emberek igazi élő legendáival versenghettem, olyanokkal, mint Darázs Ádám, Németh Róbert, vagy Bodnár Dinó István. Remek volt a verseny, az időjárás és a hagyományos közös ebéd, amit most egy finom vaddisznópörkölt jelentett – summázta élményeit Csekk Sándor.

Végeredmény

1. Csekk Sándor, 2. Darázs Ádám, 3. Németh Róbert, 4. Bodnár Dínó István, 5. Enyedi Zoltán, 6. Boda Tibor, 7. Lemke Péter, 8. Pánczél Zoltán, 9. Kövér József.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!