szon-sportoldal

2015.11.09. 18:54

Szpari - Erősítésekre van szükség

Nyíregyháza - Rákoscsabán megbosszulta magát a sok elpuskázott Szpari-helyzet.

Nyíregyháza - Rákoscsabán megbosszulta magát a sok elpuskázott Szpari-helyzet.

Immáron nincs százszázalékos csapat az NB-és focibajnokságokban. Szombatig még büszkélkedhetett ezzel a címmel a Nyíregyháza Spartacus. A nyíregyháziak az őszi tétmeccsek közül a kupában kétszer ugyan ikszeltek, de tovább léptek, a tizenhárom bajnokit viszont megnyerték. Aztán jött a szombat délután a rákoscsabai Sport téri pályán. A Véber György irányította Rákosmente a 88. percben szerzett fejes góllal szakította meg a Szpari veretlenségi sorozatát.

- Még a bajnokság előtt megjegyeztem, hogy lehetetlen egy szezont százszázalékos teljesítménnyel végig játszani. Sajnos igazam lett, pedig nem bántam volna, ha tévedek. Bosszantó a vereség, hiszen nem játszottunk rosszul és ősszel talán nem dolgoztunk ki ennyi helyzetet. Sajnos ezek kimaradtak az ellenfél pedig betalált a kapuba. Az elpuskázott lehetőségekkel nem takaródzom, hiszen az zsákutca lenne. Az látható, hogy a jelenlegi kerettel megnyerhetjük a bajnokságot, ám a folytatásra komoly céljai vannak Révész Bálint tulajdonosak és nekem is. Ehhez viszont erősítésekre van szükség – így Mátyus János.

Az őszi szezonban mg három találkozó vár az együttesre. Szombaton az idei utolsó hazai bajnoki a Kazincbarcika ellen. A jövő héten szerdán kupavisszavágó Sopronban, azt követően szombaton bajnoki szezonzáró Hatvanban.

- Mindhárom mérkőzés fontos - tért rá közeljövőre Mátyus János. A Kazincbarcika elleni mérkőzésen szeretnénk szépen búcsúzni a közönségünktől. Sopronban egyértelmű cél a továbbjutás kivívása, Hatvanban pedig szintén nyerni szeretnénk - így Mátyus mester

KM-ML

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!