szon-sportoldal

2016.02.16. 14:44

Marso-Nyíregyháza - Brane Savic: tette, amit tennie kellett

Nyíregyháza - Készült az esetleges újabb bizonyítási lehetőségre a Szeged ellen visszatérő nyíregyházi kosárlabdázó, Brane Savic.

Nyíregyháza - Készült az esetleges újabb bizonyítási lehetőségre a Szeged ellen visszatérő nyíregyházi kosárlabdázó, Brane Savic.

A mostani idény során zaklatott időszakon van túl Brane Savic, aki 2005-től kezdve megszakításokkal a hetedik szezonját tölti a csapatban.. Szembe kellett azzal is néznie, hogy létszámfeletti légiósként három meccsre kiszoruljon a csapatból, hogy aztán szombaton, az SZTE-Szedeák elleni bajnokin emlékezetes alakítással térjen oda vissza.

– Amikor tizenöt pontos előnyhöz jutottunk, akkor sem adta fel a Szeged, így aztán nagyon nehezen sikerült csak nyernünk – mondta a 31 percet pályán töltő, a meccset követő sajtótájékoztatón meglehetősen kimerülten érkező 36 éves játékos. – Nem voltam százszázalékos egészségi állapotban, a térdem még nem tökéletes, de napról napra javult és javulni is fog. Nagy nyomás nehezedett ránk, muszáj volt nyernünk, ezek után nem is lehet más a következő cél, mint az, hogy legyőzzük a MAFC-ot is.

A teljes cikk a Kelet-Magyarország 2016. február 17-i számában és a kelet.hu-n.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!