szon-sportoldal

2016.02.18. 08:21

Vadonatúj csapat Nagyhalászban!

Nagyhalász - Tizenhat új játékost szólított csatasorba a Nagyhalász, öten maradtak az ősszel látott csapatból.

Nagyhalász - Tizenhat új játékost szólított csatasorba a Nagyhalász, öten maradtak az ősszel látott csapatból.

Labdarúgás. Nem éppen példa nélküli, hogy egy futballcsapat totálisan átalakul, a közelmúltban több szabolcsi egyesület volt kénytelen gyakorlatilag a nulláról kezdeni a munkát. Az őszi produkció, a két megszerzett ponttot követően aligha vágott mellbe bárkit is, hogy Nagyhalászban is csaknem szélnek eresztették a teljes keretet. A megyei első osztályú legénységnél mindössze öt labdarúgó – Barzó Gergő, Mocsár Csaba, Tóth Zsolt, Tóth Norbert és Simon Dániel – neve fémjelzi az előző időszakot, nekik továbbra is szerepet szán a szakmai stáb. A többiek kivétel nélkül távoztak.

Nosza, az elöljárók felkerekedtek, és komplett együttest verbuváltak alig egy hónap leforgása alatt. Valóban kitettek magukért, írd és mondd, tizenhat friss szerzeményt szólítottak soraikba! Momentán senki nem merné megkockáztatni, hogy „mi futhat ki ebből”, az viszont szinte biztos: kisebbfajta csodával érne fel, ha a tizenötödik helyen táborozó gárda megúszná a kiesést.

Ez történt

A Nagyhalász megyei első osztályú csapatának játékoskeretében történt változások:

Távozott: Molnár Csaba Kmetz Tamás, Tilki Mihály, Boros István, Asztalos Gergő, Kállai Ádám, Fabu Richárd, Nagy Béla, Sándor Krisztián, Kiss Tamás.

Érkezett: Gagyi Sándor, Bognár Attila, Bene Levente (mindhárom Tiszalök), Szőlősi Lóránd (Dombrád), Böszörményi Dániel (DVSC-DEAC), Kiss Roland, Tóth Dániel (mindkettő Hajdúböszörmény), Fábri Dávid (Hajdúnánás), Hajzer László, Kerti Levente (mindkettő Sárrétudvari), Fábri Zoltán (Cellspan-Balkány), Gömze Antal (Ausztria, alacsonyabb osztály), Gyügyei Zoltán (Monostorpályi), Ludánszki István (Jászberény), Molnár József (újrakezdte), Petrohai György (Nyírcsaholy)

A teljes cikk a Kelet-Magyarország február 18-i számában, vagy a kelet.hu-n olvasható.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!