szon-sportoldal

2016.04.05. 10:47

Nyíregyházi FSE - A döntők döntője is jól sikerült

Nyíregyháza - Técsy Attila több kategóriában is jól teljesített a díjugratók fedett pályás bajnokságán.

Nyíregyháza - Técsy Attila több kategóriában is jól teljesített a díjugratók fedett pályás bajnokságán.

A Nemzeti Lovardában megrendezett kiemelten rangos országos fedett pályás versenyen Técsy Attila, a Nyíregyházi FSE versenyzője hat lóval is megmérettette magát. A viadal az utánpótláskorú lovak és a különböző korosztályú lovasok bajnoki döntője is volt egyben.

Az ötéves lovak kategóriájában Técsy Attila Miss Stolzenberg nyergében a döntő harmadik helyezését szerezte meg, egyben a legeredményesebb magyar tenyésztésű ötéves ló különdíját is hazahozta vele a tenyésztő és tulajdonos Técsy-család. A hatéves lovak kategóriájában Floyd nyergében a döntőben megszerzett első helyezésével bajnoki címet szerzett az NYFSE versenyzője. Az utánpótláskorú lovak kategóriájában Jason Stathammel az elődöntőben a harmadik, majd a fináléban a hetedik lett, míg Stevidosszal az elődöntőben ért el hatodik helyezést.

A döntő legrangosabb versenyszáma, a felnőtt bajnokság is szép sikert hozott Técsy Attila számára, aki Copperfield nevű lovával az elődöntőben elért győzelme után az abszolút döntőben Aforizmát lovagolva az előkelő hatodik helyezést szerezte meg.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!