szon-sportoldal

2016.05.09. 08:29

Szpari - Három pont Pölő-triplával

Nyíregyháza - Ismét pontelőnnyel vezeti a tabellát a Szpari, a Nyírbátor szabadnapos volt.

Nyíregyháza - Ismét pontelőnnyel vezeti a tabellát a Szpari, a Nyírbátor szabadnapos volt.

A késők közül sokan bosszankodtak, hiszen gólról, vagy gólokról maradtak le vasárnap délután. A harmadik vonal Keleti-csoportjában listavezető Szpari ekkor fogadta a REAC együttesét. Amolyan adok-kapok módon helyzetekkel indult a meccs. Pölöskey Péter előbb kihagyott egy tizenegyest, ám a kipattanót értékesítette.

Egy percre rá egalizáltak a a rákospalotaiak, mégpedig Csiszár Richárd révén. Az elpuskázott lehetőségek után újfent jött Pölő, előbb lábbal, majd fejjel talált kapuba. Akkor aligha gondolták a drukkerek , hogy ez már a végeredmény is. Időnként paprikás volt a hangulat, főként a fél­idő hajrájában.

Szünet után sem verte az eget a játék színvonala, a játékvezető miként az első etapban, most is egy jogosnak tűnő tizenegyestől fosztotta meg a hazaiakat. A vendégek igyekeztek minél kisebb vereséggel megúszni, ami be is jött nekik. Mindez persze az élvezhetőség rovására ment.

A lényeg persze az, hogy a hazaik behúzták az újabb három pontot és mivel a Cegléd otthon ikszelt, újfent pontelőnnyel, most kettővel vezet a Szpari, és a rivális már egy meccsel többet is játszott.

Jegyzőkönyv

Nyíregyháza Spartacus-REAC 3-1 (3-1)

Városi Stadion, 1000 néző, v.: Kátai ( Punyi, Ambrus)

Spartacus: Ovszijenko - Szokol, Rakovic, Szalai, Farkas - Abdouraman, Zofcák (Ramos, a szünetben), Kostic (Kapacina 88.p), Rezes - Harsányi, Pölöskey (Pálinkás, 82.). Vezetőedző: Mátyus János

REAC: Kőhalmi - Borsos, Kollár, Nagy, Pfister (Illés, 83.)- Kasza, Lászka, Imecz( Pásztor 46.p), Lucz, -Balázs, Csiszár.

Vezetőedző: Dinka Balázs.

Gól: Pölöskey (3., 13., 32.), illetve Csiszár (4.).

Mátyus János: – A lefújás után hallottam, hogy a Cegléd pontokat vesztett, de nem emiatt vagyok boldog, hanem mert a csapatom megszerezte az újabb fontos győzelmet. Beszélnünk kell róla, hogy az első félidei védekezésünk miért csak ebbe az osztályba való volt, de szerencsére támadásban más nívót képviseltünk.

Dinka Balázs: – Paprikás mérkőzést játszottunk a feljutást teljes mértékben megérdemlő Nyíregyházával. Pontrúgásaink veszélyesek voltak, a helyzeteinkkel jobban kellett volna élnünk, így megérdemelt az ellenfél győzelme.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!