szon-sportoldal

2016.11.18. 15:23

Győzelem vagy Szibéria - „Vagy a mezt vesszük fel fordítva, netán a sportszárat húzzuk a kezünkre”

Szabolcs-Szatmár-Bereg - A labdarúgó megyei II. osztály 15. fordulójának (kezdés: 13, ifi: 11) mérkőzéseit rendezik a hét végén.

Szabolcs-Szatmár-Bereg - A labdarúgó megyei II. osztály 15. fordulójának (kezdés: 13, ifi: 11) mérkőzéseit rendezik a hét végén.

Diamit-csoport

Tippel: Németh Attila, az Apagy játékos-edzője.

Vasárnap. Nyírlugos (8.)–Geszteréd (10.): – Számomra meglepő az újonc Nyírlugos jó szereplése, amely ezúttal is otthon tartja a három pontot.

Levelek (4.)–Kemecse (2.): – Ezt a meccset nem raknám meg a tippmixen...

Ramocsaháza (16.)–Újfehértó (3.): – A pálya minősége nehezítheti az Újfehértó dolgát, de nem kérdés a meccs kimenetele.

Nyíribrony (11.)–Tiszadob (15.): – Az Ibrony otthon nem fog botlani.

Rohod (13.)–Encsencs (9.): – Ha az encsencsi csapat komplett játékoskerettel lép pályára, akkor akár nyerhet is. De a jó képességű futballistákkal rendekező Rohod sikere sem lepne meg.

Kállósemjén (5.)–Gávavencsellő (7.): – Egységes, hajtó csapat a Gávavencsellő, ponttal, pontokkal térhet haza.

Terem (14.)–Kótaj (1.): – A Kótaj megőrzi veretlenségét.

Apagy (12.)–Nagykálló (6.): – Csak a győzelem elfogadható.

Nyírerdő-csoport

Tippel: Lelt József, a Pátroha edzője.

Szombat. Dombrád (1.)–Záhony (10.): – A Dombrád a mezőny legjobbja, ilyen kaliberű csapatokkal, mint a Záhony, háromesélyes meccset játszik: négy, öt, hat...

Vasárnap. Őr (9.)–Fényeslitke (7.): – Két egyforma képességű csapat, amit egy-két éve még mindig nem mondhattam volna el. Szerintem döntetlen lehet.

Tiszakanyár (5.)–Vaja (11.): – Ha a vajai csapatból vasárnap mindenki ráér, akkor sem ússzák meg a vereséget Simákék.

Demecser (6.)–Ajak (12.): – Ha az Ajak nyer Demecserben, akkor Csoma Dezsőnek lassan szobrot állítanak a vendégek. De szerintem nem bírnak egymással.

Nyírkarász (3.)–Ladányi TC (4.): – Számomra érthetetlen mindkét csapat, mert az egyik így, a máig úgy tud meglepetést szerezni. Dudás Zoliék azért ezt a meccset otthon hozni fogják.

Tiszaszentmárton (15.)–Újdombrád (13.): – Két közel egyforma képességű csapat. A hazaiak azért esélyesebbek, mert amikor ott voltunk afrikai momentumokat véltem felfedezni a játékukban...

Kék (8.)–Pátroha (14.): – Fabók Pista barátomat megpróbáljuk valahogy meglepni, vagy a mezt vesszük fel fordítva, netán a sportszárat húzzuk a kezünkre. Győzelem vagy Szibéria...

Szabadnapos: Nyírmada.

Kelet-Magyarország-csoport

Tippel: Oroszi István, a Tisztaberek edzője.

Szombat. Szatmárcseke (7.)–Mérk-Vállaj (4.): – A Cseke masszív csapat benyomását keltette az ősszel, ha a szélvész vendégekből egy-két sebességi fokozatot „kivesznek”, akkor akár nyerhetnek is.

Tyukod (15.)–Csengersima (14.): – Mindkét csapat számára nagy szükség lenne a pontokra, úgy érzem, a hazai pálya előnye dönthet.

Nyírmeggyes (13.)–Tiszakóród (9.): – A Kóród az utóbbi időben jól teljesít, viszont az edzőváltás óta veszélyesebbnek érzem a Meggyest, úgyhogy bármi megtörténhet.

Nyírcsaholy (8.)–Nábrád (11.): – Nehezen indult a nábrádiak szekere, de mi segítettünk nekik megtolni, a csaholyi katlanban megállnak egy pillanatra, mert pihenni is kell olykor...

Beregdaróc (12.)–Csenger (6.): – A Daróc hazai pályán bárkire veszélyes, néha önmagára is, ezért a csengeri titánok akár a három pontot is begyűjthetik.

Kölcse (5.)–Vámosoroszi (2.): – Ha a kölcsei idegenlégió teljes létszámban jelen lesz, akkor őket érzem esélyesebbnek, ha viszont nem, a jól passzoló vendégek nyerhetnek is.

Tisztaberek (3.)–Tarpa (1.): – A stílus és a játékospolitika meglehetősen eltérő a két csapatnál, az elért eredmények ugyanakkor hasonlóak. A legjobb támadósor, illetve a legjobb védelem összecsapását remélhetőleg mi nyerjük meg a bereki katlanban. (A mérkőzés 12 órakor kezdődik).

Vasárnap. Nagydobos (16.)–Milota (10.): – A múlt heti fiaskót a Milota nyilván feledtetni szeretné, ha a dobosi gólvágót sikerül kikapcsolni és Lukács Márkó elkapja a fonalat, pontokkal térhetnek haza.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!