szon-sportoldal

2016.12.02. 13:02

Nem lát rá okot, hogy ne folytathatnák

Nyírbátor - Idei utolsó mérkőzésén a Tiszaújvárost fogadja a Nyírbátori FC a labdarúgó NB III-ban.

Nyírbátor - Idei utolsó mérkőzésén a Tiszaújvárost fogadja a Nyírbátori FC a labdarúgó NB III-ban.

Egy csipetnyi tavasz a készülődő télből: már a második körös, tehát elvileg a tavaszi szezonban esedékes mérkőzéseket játsszák a hétvégén az NB III-ban. Az idei utolsó fellépésén a Tiszaújváros lesz a Nyírbátori FC szombati (kezdés 13 órakor) ellenfele, amelytől az augusztusi nyitányon 1–0-s vereséget szenvedett.

– Az utolsó idei mérkőzésünk következik, a magam részéről sajnálom, hogy véget ér az idény, mert jó formába lendültünk – mondta a második játékos-edzői korszakában a csapattal győzelemből, döntetlenből és vereségből is hármat számláló Ambrusz Árpád, akinek csapata az utóbbi öt fordulóban veretlen. – Nem látom okát annak, hogy a megkezdett jó sorozatunk ne folytatódjon, bizakodva tekintünk a mérkőzés elé.

A sok ismerőssel, mások mellett a korábbi bátori játékosokkal, Dajka Lászlóval, Fabu Mártonnal és Kristófi Sándorral érkező újvárosiak jól kezdték a bajnokságot, de a legutóbbi hat meccsükből csak egyet nyertek meg, igaz, azt éppen a Rákosmente KSK otthonában. Nyírbátorban nem bánnák, ha a felek szombaton is ellentétes úton haladnának tovább.

Ezek is érdekelhetik