szon-sportoldal

2017.02.13. 19:58

Fotók: Szurkolói ankétot tartott a Szpari

Nyíregyháza - Hétfőn este hatkor szurkolói ankétot tartottak a Kodályban.

Nyíregyháza - Hétfőn este hatkor szurkolói ankétot tartottak a Kodályban.

Sikeres törökországi túrák

Tíz nap távollét után pénteken késő este már szeretteikkel lehettek a Nyíregyháza Spartacus focistái. A nap délelőttjén még a török tengerparton tréningeztek, majd délután hazaindultak.

– Ez volt a második ciklus Törökországban, és ha lehet, még az elsőnél is jobban sikerült. Az edzőmérkőzések nagyon hasznosak voltak, jól szolgálták a felkészülésünket, és mivel két naponta, illetve a végén egymás után játszottuk a találkozókat, minden labdarúgó meccsterhelést kaphatott.

– Jó pályákon gyakorolhattuk a technikai és taktikai elemeket, és olyan gyors mérkőzéseket vívtunk, melyek nagyon ritkák. A Vasas elleni hazai felkészülési meccsünk tempója meg sem közelítette azt, amit az orosz fiatalok diktáltak. Az utolsó kazah ellenfelünk pedig tele volt légiósokkal, akik szintén olyan iramra kényszerítettek bennünket, ami idehaza szokatlan. Éppen ezért voltam nagyon elégedett, mert tartottuk velük a lépést.

– Nyugodt vagyok, fizikailag rendben vagyunk, a játékosok megértették azt a játékrendszert, amit látni szeretnék. A technikát kell még a rajtig biztosabbá tenni, az előrejáték még egy-egy ilyen hiba miatt néha megakadt. Annak külön örülök, hogy az egyébként is jó csapategység tovább javult – nyilatkozta Véber György vezetőedző.

Hétfőn már Nyíregyházán volt az edzés, 18 órától pedig a Kodály-iskolában kezdődött a szurkolói ankét.

KM

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!