szon-sportoldal

2017.03.08. 11:36

Figyelem! Veszélyben a pályacsúcsok

Nyíregyháza - A rekordokat tartó szegediek lesznek a Nyíregyházi TK szuperligás férfi tekecsapatának csütörtöki vendégei.

Nyíregyháza - A rekordokat tartó szegediek lesznek a Nyíregyházi TK szuperligás férfi tekecsapatának csütörtöki vendégei.

A halasztott mérkőzésen a Nyíregyházi TK-t legyőző csapat élre állt a tabellán. A múlt vasárnapi szuperligás férfi tekebajnokira (Répcelak–NYTK 8–0) érvényes mondat valószínűleg igaz lesz csütörtökön is, mert ezúttal a Szeged elleni fellépését pótolja a nyíregyházi csapat, és aligha kérdéses a mérkőzés kimenetele.

A 12-szeres magyar bajnok és négyszeres Bajnokok Ligája-győztes, mindkét fronton címvédő csapat a legjobb összetételben érkezik a csütörtökön 15 órakor kezdődő mérkőzésre, így aztán nem a győzelme, hanem a tavaly felállított pályacsúcsai forognak veszélyben. A legutóbbi fellépésük alkalmával 7–1-re nyertek, és akkor Ernyesi Róbert 654, a szegedi csapat 3613 fával érte el az eddigi legjobb eredményt a Városi Stadion tekepályáján.

A nyíregyháziaknál munkahelyi okok és sérülések miatt lesznek hiányzók, így olyan játékosok is lehetőséghez juthatnak, akik a bajnokságban eddig kevesebbszer játszottak. Ezzel együtt igazi tekecsemegére van kilátás, hiszen a nemzetközi porondon is harcedzett, világbajnok játékosok egész sorával érkeznek a szegediek.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!