szon-sportoldal

2018.05.03. 18:13

Az ötödik hely nem rossz!

A Lavanttal Rali után "hazai" versenyen vett részt Csabi és Zsolti, mégpedig a Miskolc Rallye-n. Interjú Juhász Csabival a Miskolc Rallye után.

A Lavanttal Rali után "hazai" versenyen vett részt Csabi és Zsolti, mégpedig a Miskolc Rallye-n. Interjú Juhász Csabival a Miskolc Rallye után.

Juhász Csaba - Juhász Zsolt

Mitsubishi EVO X. - Juhász Média Kft.

HELL 24. Miskolc Rallye - 2018.04.27-29.

Azt gondolná az ember az osztrák pályákhoz képest a Miskolc környékiek autópálya jellegűek, szép simák semmi kihordás, biztos tapadás tuti féktávok. Ezzel szemben, te miként láttad és élted meg a versenyt?

- Sajnos az első nap pályái nagyon rossz állapotban voltak. Pénteken hamarabb be is kellett fejezni a tréninget, mert szétszakadt a tréning autó futóműve. A versenyen még több volt a felhordás, mint gondoltuk. Teljesen más íveket kellett autózni, mint amit a pálya bejáráson láttunk. Ez főként a Selyeb gyorsaságira volt jellemző. A gumik nem mindig ott voltak az út szélén, mint ahogy az itiner jelezte. Engem ez nagyon zavart. Voltak, akik könnyen átlendültek ezen a problémán, nekem nem sikerült.

Vasárnap már neked tetsző pálya fogadott a parasznyai gyorsokon. A rallylive.hu-n olvastam a nyilatkozatodat, hogy a vizesebb pálya jön be neked jobban.

- Reggel még néhol nedves volt az aszfalt, ez segített nekünk. Jobban élveztük a versenyt. A vasárnapi pályákat amúgy is jobban szeretem.

Kategória ötödik helyén végeztetek. Miként is értékeled a Miskolc Ralit?

- Önmagában az ötödik hely nem rossz egy ilyen erős kategóriában, de azt látjuk, hogy nagyon messze voltunk az elejétől. Át kell gondolni, hogy min kell változtatni ahhoz, hogy nyerni tudjunk.

Legközelebb merre is láthatunk versenyezni?

- Május végén indulunk Velenjében, a Mitropa Kupában.

Köszönjük Partnereink segítségét!

- Hajósi Miklós -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!