szon-sportoldal

2018.12.22. 09:35

Ismét jelöléssel rajtol az Év sportolója játékunk

Szabolcs-Szatmár-Bereg - A Kelet-Magyarország és kelet.hu olvasóinak, valamint a szon.hu látogatóinak voksolása.

Szabolcs-Szatmár-Bereg - A Kelet-Magyarország és kelet.hu olvasóinak, valamint a szon.hu látogatóinak voksolása.

Idén is nagyon sok megsüvegelendő sikert értek el a megyénkbeli sportolók a hazai bajnokságokban, nemzetközi megmérettetéseken és világversenyeken. Immáron több mint egy évtizedes hagyomány, hogy a Kelet-Magyarország meghirdeti az Év sportolója játékot, amelyen lapunk előfizetői, a kelet.hu olvasói, valamint a Szabolcs Online látogatói dönthetik majd el, hogy ki legyen az év sportolója, csapata és edzője.

Hét kategória

Újfent a megszokott hét kategóriában hirdetjük meg a versenyt (felnőtt férfi, női, csapat, utánpótláskorúaknál fiú-, leánycsapat, valamint edző). A szavazás a megszokott módon egyszerű és kétfordulós. Szerkesztőségünk valamennyi kategóriában kiemelt öt-öt jelöltet, de korántsem biztos, hogy közülük kerülnek majd ki a győztesek. Játékunk első körében bárki jelölhet még sportolót, csapatot vagy edzőt, a jelöléseket december 31-én, hétfőn 12 óráig fogadjuk el a lapunkban megjelenő szelvényeken, a kelet.hu és a szon.hu oldalain. Amennyiben valaki egyetért a kiemelésünkkel, annak szükségtelen ugyanazt a játékost, csapatot, vagy edzőt javasolni.

Ezt követően a szerkesztőségünk által javasoltakra és az olvasók jelöltlistájából az öt-öt legtöbb ajánlást kapottakra lehet majd voksolni, a legtöbb szavazatot kapott sportoló, csapat és edző nyeri majd a játékot.

Tehát december 31-én, hétfőn 12 óráig csak jelölni kell a kedvenc sportolót, csapatot vagy edzőt, utána jöhet majd a szavazás, amely január 21-én, hétfőn 12 órakor zárul.


[related-post post_id="3776331"]

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!