SZON Sziréna

2018.07.18. 07:58

Tragédia történt Rakamaznál

Rakamaz, Nyíregyháza - A haláleset körülményeit közigazgatási hatósági eljárás keretében vizsgálják.

Rakamaz, Nyíregyháza - A haláleset körülményeit közigazgatási hatósági eljárás keretében vizsgálják.

Tragikus esemény színhelye volt a hétvégén Rakamaz külterülete, ahol információnk szerint egy legénybúcsún szórakozó 33 éves fiatalember a nádassal borított résznél a vízbe esett. Mire megtalálták, már nem lehetett megmenteni az életét. Az első értesülések a nyíregyházi Móricz Zsigmond Színház színpadáról jól ismert és kedvelt férfiról szóltak. A szomorú hírt aztán kedd délután megerősítette a Móricz Zsigmond Színház vezetőségének közleménye, mely úgy fogalmaz:

„Mély megrendüléssel és fájdalommal fogadtuk Kertész Zsolt (Kerti) szeretett kollégánk halálhírét, akit éveken át láthatott a közönség a Móricz Zsigmond Színház előadásaiban. Mind szakmailag, mind emberileg nagyra becsültük, szerettük őt, nagyon fog hiá­nyozni az egész társulatnak. Szívből együtt érzünk a családdal, hozzátartozókkal, osztozunk gyászukban, fájdalmukban. A felfoghatatlan és szomorú eset részleteit és körülményeit nem ismerjük, ezért hitelesen és felelősen nem tudunk tájékoztatást adni, illetve a család kérésére sem adhatnánk ki semmilyen részletet az esettel kapcsolatban. A hatóságok még vizsgálják az ügyet, az ő feladatuk a körülmények pontos felderítése.”

A Nyíregyházi Rendőrkapitányság a haláleset körülményeit közigazgatási hatósági eljárás keretében vizsgálja, bűncselekményre utaló körülmény nem merült fel – közölte megkeresésünkre dr. Fedor Rita őrnagy, a megyei ­rend­őr-főkapitányság sajtószóvivője.

KM


[related-post post_id="3923991"]

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!