SZON Sziréna

2019.03.22. 08:26

23 tűz, munkásokra omló gödör - Megyei katasztrófavédelmi hírek

Szabolcs-Szatmár-Bereg - Összefoglaló Szabolcs-Szatmár-Bereg megye 2019. március 21-én történt katasztrófavédelmi eseményeiből.

Szabolcs-Szatmár-Bereg - Összefoglaló Szabolcs-Szatmár-Bereg megye 2019. március 21-én történt katasztrófavédelmi eseményeiből.

Csütörtökön huszonhárom szabadtéri tűzesethez riasztották Szabolcs-Szatmár-Bereg megye tűzoltóit. A beavatkozók több vízsugárral, puttonyfecskendővel és kéziszerszámokkal oltották el a lángokat.

Tyukodon családi ház kéményében izzott a korom. A tűzesethez a mátészalkai hivatásos, a csengeri önkormányzati és a tyukodi önkéntes tűzoltók vonultak, az izzást kéziszerszámok segítségével megszüntették.

Csütörtökön munkagödör oldalfala omlott két munkásra Nyíregyházán, akik csapadékvíztartályok összekötését végezték. A nyíregyházi hivatásos tűzoltók a katasztrófavédelmi műveleti szolgálat irányítása mellett a két embert hordágy segítségével kiemelték. A mentőszolgálat mindkettőjüket kórházba szállította.

- Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!