Uncategorized

2013.05.09. 17:24

Kettős győzelemmel a legjobb négy csapat közé

A Nyírsuli Kosárakadémia fiú kadettcsapata kettős győzelemmel (a Miskolci VSI ellen 61–29, a Szolnoki VSI-vel szemben 70–52) jutott be a keleti régió döntőjéből a legjobb négy csapat közé, a pénteken és szombaton Budapesten esedékes országos fináléba, amelyen a Kőbányai

A Nyírsuli Kosárakadémia fiú kadettcsapata kettős győzelemmel (a Miskolci VSI ellen 61–29, a Szolnoki VSI-vel szemben 70–52) jutott be a keleti régió döntőjéből a legjobb négy csapat közé, a pénteken és szombaton Budapesten esedékes országos fináléba, amelyen a KőbányaiDarazsak, a Kaposvár és a Nagykanizsa alkotja a mezőnyt a nyíregyháziakkal együtt.

Sallai József és Kovács Tibor edzők az alábbi játékosokra támaszkodva érték el az eddigi sikereket: Adányi Balázs, Elek Tamás, Farkas Konrád, Gabulya Máté, Herczku Attila, Kiss Roland, Plavecz Tamás, Prókai László, Somosi Ádám, Takács Péter, Teski Tamás, Tisza Bálint.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!