Helyi közélet

2016.07.26. 18:48

Volt telezöld, nincs telezöld! Új forgalmi rend a sokat átkozott közlekedési csomópontnál

Nyíregyháza - A lakossági visszajelzéseket figyelembe véve kedden megváltoztatták a megyeszékhely egyik legforgalmasabb csomópontjának a Kossuth utca és a Sóstói út találkozásának forgalmi rendjét. Így szerdától ott már nincs telezöld lámpa.

Kattintson a képre a galériáért!


Nyíregyháza – Közel 20 év és megannyi baleset után megszűnik a telezöld a Nagykörút – Kossuth utca – Sóstói út kereszteződésében – írja a nyiregyhaza.hu. – Már augusztus elsejétől sokkal biztonságosabban haladhatnak a közlekedők a város egyik legforgalmasabb csomópontjában, így iskolakezdésig lesz idő megszokni az új rendet.

Nyíregyháza – Olvasóink szerint Nyíregyházán a Sóstói út–Erdő sor kereszteződése a legproblémásabb. Van, aki körforgalmat szeretne a helyére, van, aki másfajta lámpákat. A Közút szerint a kereszteződés ilyen húsz éve és nem is változtatnának rajta.

Nyíregyháza – A balesetek ellenére a Közút nem tervezi a körzöldes irányítási mód megváltoztatását. Szerintük nem a jelzőrendszer, hanem az autós a hibás.

Nyíregyháza – A megoldási javaslatok különbözőek, de abban mindenki egyetért: a telezöld nem maradhat.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában