Borsod-Abaúj-Zemplén

2011.11.18. 15:18

Receptverseny-díjkiosztó, sütikkel

Miskolc - Meghitt ünnepség keretében átadtuk receptversenyünk díjazottjai számára a díjakat pénteken.

Miskolc - Meghitt ünnepség keretében átadtuk receptversenyünk díjazottjai számára a díjakat pénteken. Két kivétellel mindannyian megjelentek szerkesztőségünkben. Az „igazolt” hiányzók: Rabóczkiné Andorkó Alexandra (Veresegyház), akinek öt napja született meg a gyermeke, illetve Kurucz Istvánné (Hernádszentandrás), akinek térdműtétje jelentett akadályt.

Mint már nem egyszer, díjazottjaink egyike-másika nem érkezett üres kézzel: volt aki nyertes sütijével, volt aki újabb recept alapján készülő finomsággal örvendeztette meg a társaságot. A mindannyiuknak járó díj az Észak-megrendelés mellé 12 hónapig járó „színes csomag” volt, továbbá apró Észak-logóval ellátott ajándéktárgyak. Az első helyezések mellé mindezeken túl egy-egy műszaki cikk is járt.

A megjelent nyertesek: ülők (balról): Virágh Sándorné (Sárospatak), Bárány Bertalanné (Taktaszada), Sumi Andrásné (Miskolc), állók (balról): Boskóné Salamon Judit (Miskolc), Lorger Károly (Miskolc), Andorkóné Matisz Cecília (Miskolc)

ÉM

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!