Bulvár, celeb

2016.09.29. 08:46

Csak erős idegzetűeknek: bedrogozott, és olyasmit művelt a nemiszervével, hogy el sem hiszed (18+)

USA - Vannak drogok, amiknek lehetetlen kiszámítani a hatását, ám még a legmeredekebb elképzelésekre is rátesz az, amit ez a pasi művelt kristálymetes állapotban.

USA - Vannak drogok, amiknek lehetetlen kiszámítani a hatását, ám még a legmeredekebb elképzelésekre is rátesz az, amit ez a pasi művelt kristálymetes állapotban.

A férfi szokatlanul agresszív hangulatba került a drogtól, először a barátnőjét fenyegette meg késsel, aztán kirohant a házból, és megszabadult a ruháitól. A kertben aztán a férfi elkezdte a késsel levágni a nemiszervét. A bedrogozott férfi meglepően csöndes volt, miközben a péniszét nyeste, a barátnője sikoltozott csak, hogy hagyja abba, de azonnal. Ám a férfit nem lehetett megállítani: miután levágta a nemiszervét, átugrott a kerítésen, és egy közeli csatornához rohant, ahol az aligátorok közé hajította a véres testrészt. A férfi túlélte az esetet, de ezentúl pénisz nélkül kell élnie.

Forrás: ripost.hu


Kína - Egy csapat dühös állatvédő kerítette be a férfi otthonát, aki élőben sugározta kamerán, amint kutyákat erőszakol meg. A meztelen férfit kirángatták az utcára, ahol a bámészkodó tömeg előtt rúgdosni, és bottal ütni kezdték.

Belgium - Medeline Belgiumban él, egy csinos, hétköznapi lány, aki a munkanapokon tanárnőként keresi a kenyerét, de mivel szerinte a munkája önmagában nem túl sok izgalmat tartogat a számára, a hétvégére érdekesebb programokat keres magának... A lány a brit Metronak mesélt kalandos életéről - a teljes nevét nem vállalta fel, és fényképet is csak hátulról engedett készíteni magáról.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!