Bulvár, celeb

2017.05.26. 08:09

Akkora és úgy néz ki, mint egy gyerek, de ő egy pornósztár (18+)

Japán - Kohey Nishi, másnéven Nishikun mindössze 109 centiméter magas, és ránézésre kisfiú is lehetne - de valójában egy 24 éves férfi, aki nem mellesleg pornófilmekkel keresi a kenyerét.

Japán - Kohey Nishi, másnéven Nishikun mindössze 109 centiméter magas, és ránézésre kisfiú is lehetne - de valójában egy 24 éves férfi, aki nem mellesleg pornófilmekkel keresi a kenyerét.

Az eredetileg számítógép programozónak tanult Nishikun akkor került kapcsolatba a felnőtt filmek világával, amikor egy pornófilm rendező ivócimborájává vált. A rendező meggyőzte róla a törpe növésű férfit: különleges adottságai miatt nagy jövő vár rá ebben a szakmában. És nem tévedett.

Nishikun azóta több felnőtt filmen van túl: és noha képtelen 5 percnél hosszabb időt állva kibírni a forgatáson, ezért főként fekszik, a videói nagyon sikeresek. Ám volt aki szerint a filmjei gusztustalanok, tekintve, hogy a színész úgy fest bennük, mintha egy gyerek lenne.

De Nishikun szerint a munkássága épp hogy segít megfékezni a gyerekek ellen elkövetett szexuális bűncselekményeket, pont ahogy egy lövöldözős videójáték segít az embereket az erőszakos hajlamaikat kiélni ártatlanul.

Nishikun egyébként sokkal népszerűbb a nők körében, amióta megvetette a lábát a pornófilmek világában. Állítása szerint egyre több szép nő hívja randira.

Forrás: mirror.co.uk.


Molly Cavalli pornósztár gondolt egyet, és a kamerák előtt a cápák közé merült egy cápaketrecben - ám az akció nem sült el túl jól. Az egyik méretes ragadozó rátámadt a formás testű lányra, aztán folyt is a vér. A felvételt hamar felkapta a net, ám mintha lenne egy kis bibi vele.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!