Helyi közélet

2014.06.08. 10:16

Öt halálos áldozatot követelő baleset Győrteleken

Győrtelek - Öten életüket vesztették és öten megsérültek egy tömegszerencsétlenség nyomán vasárnap hajnalban Győrtelek belterületén.

Győrtelek - Öten életüket vesztették és öten megsérültek egy tömegszerencsétlenség nyomán vasárnap hajnalban Győrtelek belterületén.

Az elsődleges információ szerint egy lengyel rendszámú Opel és egy román rendszámú VW kisbusz tartott a 49-es úton a határ felé. Győrtelek belterületén egy balra ívelő kanyarban eddig tisztázatlan okból a személygépkocsi áttért a baloldalba, ahol frontálisan ütközött egy autóbusszal.

Az ütközés erejétől a gépkocsi motorja kirepült, és a visszapattanó járművel a kisbusz is ütközött. Az irányát vesztett autóbusz lefutva az útról egy ház kerítését áttörve az udvarban állt meg. A rendőrség teljes útzár mellett indított vizsgálatot a felelősség megállapítása érdekében. A műszaki mentéshez szükség volt a katasztrófavédelem tűzoltóira is. A roncsot daruval emelték le az útról.


Hazaengedték a hajnali győrteleki baleset öt könnyű sérültjét a mátészalkai kórházból - közölte a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Kórházak és Egyetemi Oktató Kórház szóvivője vasárnap a déli órákban az MTI-vel. tovább »

Öt román állampolgár, köztük egy gyermek halt meg a vasárnap hajnali győrteleki balesetben - közölte a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferense az MTI-vel. tovább »

Öt halálos áldozatot követelő baleset történt vasárnap hajnalban a Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei Győrteleken. A 49-es út 30-as kilométerének közelében egy busz, egy kisbusz és egy személyautó karambolozott - közölte az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság az MTI-vel. tovább »

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában