HAON lakóhelyem

2011.08.02. 17:31

Rendőrség hírei: Visszaadnák a bicikliket Debrecenben

Debrecen - Lopott kerékpárok tulajdonosait keresi a rendőrség – olvasható a megyei főkapitányság honlapján. A nyomozó hatóság a debreceni L.Zs-t gyanúsítja azzal, hogy még egy júniusi délután elvitte a fekete-fehér fotón látható biciklit egy Bajcsy-Zsilinszki utcai társasház elől (a Hal köz árkádjai alól). A tettes a lakatot levágva vitte el a kétkerekűt.

Debrecen - Lopott kerékpárok tulajdonosait keresi a rendőrség – olvasható a megyei főkapitányság honlapján. A nyomozó hatóság a debreceni L.Zs-t gyanúsítja azzal, hogy még egy júniusi délután elvitte a fekete-fehér fotón látható biciklit egy Bajcsy-Zsilinszki utcai társasház elől (a Hal köz árkádjai alól). A tettes a lakatot levágva vitte el a kétkerekűt. Egy másik debreceni férfit betörésen ért a rendőrség még áprilisban, s a bűncselekmény helyszínének közelében két kerékpárt is találtak. A járműveket feltehetően a gyanúsított lopta el, ám tulajdonosuk nem tett feljelentést. A rendőrség kéri, hogy a három bicikli gazdája – amennyiben hitelt érdemlően képes bizonyítania a tulajdonjogát – jelentkezzen a debreceni rendőrkapitányság (52) 516-400-as telefonszámán.

A rendőrség szemtanúk segítségét kéri

A hatóság szemtanúk jelentkezését is várja. Így azokét, akik nemrég látták, amint a debreceni 10-es buszon ismeretlenek elemelnek egy pénztárcát egy elszunnyadó férfi mellényzsebéből. Az elkövetők az Egyetem sugárút-Honvéd utca sarkánál szálltak le. A sértettnek ekkor szólt egy női utas arról, hogy meglopták. Az áldozat mellett két barnahajú nő állt, egyikük zsebelte ki a mit sem sejtő utast. A tanúkat a debreceni rendőrkapitányság bűnügyi osztályán várják, telefonon az (52) 516-400/2292-őt hívják!

Megpiszkálták

Lopás vétség megalapozott gyanújával indult  eljárás ismeretlen tettes ellen, aki még az év elején eltulajdonította egy Piac utcai ATM pinpadjának egyik takarópajzsát. A képen látható két férfi feltehetően összefüggésben hozható a bűncselekménnyel. Aki rájuk ismer, jelentkezzen a debreceni kapitányság (52) 516-400/2254-es mellékén.

Munkaidőn túl mindegyik ügyben hívhatják a 107-es, 112-es ingyenes segélyhívókat. HBN

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!