haon-sportoldal

2012.05.28. 18:13

A Loki ultrái a bajnokavató ceremónia előtt üzentek

Debrecen - Sokszor megkapták a debreceni szurkolók az utóbbi években az elkeseredésükben másba már bele kötni nem tudó vetélytárs táboroktól hogy: Éhes a disznó...

Debrecen - Sokszor megkapták a debreceni szurkolók az utóbbi években az elkeseredésükben másba már bele kötni nem tudó vetélytárs táboroktól hogy: Éhes a disznó...A Loki ultrái először a Zalaegerszeg elleni 2010-es kupadöntőn üzentek nekik: Minden út az ólunkba vezet, mintegy vállalva a rájuk osztott szerepet, egyben jelezve, abban az esztendőben a csapat minden hazai kupát elhódított. Az iróniát aztán a sors is megtoldotta, amikor Kondás Elemér lett a vezetőedző. Ettől kezdve a Szívtiprók ultracsoport vezetésével megalkotott és bemutatott lelátói látványosság középpontjába a harcos kismalac került.

Nézze meg a szurkolók üzenetét

A DVSC-Teva 6. bajnoki címéért járó szombati érem- és kupaátadó ceremónia előtt egy kis kupatörténelmi összefoglalóval üzentek az ultrák a többi csapat szurkolóinak, hogy még ennyi siker után is éhes a kismalac.

Videó: Égerházi Péter

 

 

 

A veretlenség megőrzése és a nézők kiszolgálása volt a házigazdák legfőbb célja a szombat esti DVSC-Teva-Haladás bajnoki mérkőzésen, melyet az OTP Bank liga 30., utolsó fordulójában rendeztek meg.

Ott volt a DVSC-Teva Haladás elleni hazai mérkőzésén? Keresse meg magát vagy ismerősét a képeinken!

Tegnap este veretlenül zárta a magyar bajnokságot a Loki. Nézze meg képe- inken, hogy hogyan ünnepelték a trófeát a stadionban és Debrecen főterén!

Debrecen egy nagy ipari központ, amely az ország egyik leggyorsabban fejlődő regionális centruma, ilyen helyre kell egyetemet, iskolákat és sportlétesítményeket építeni – mondta Orbán Viktor miniszterelnök szombaton a DVSC-Haladás labdarúgó-mérkőzés szünetében újságíróknak, miután megtekintette az új Nagyerdei Stadion látványterveit.

A DVSC-Teva bajnokként várta a Haladást, a veretlenség megőrzése volt a tét. A mérkőzésről élőben tudósítottunk a HAON-on!

A 2011/12-es veretlen idény!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!