HAON Sziréna

2008.11.14. 11:30

Debreceni Fórum: megnyitott a monumentális pláza

<p>Debrecen - November 13-án, csütörtökön nyílt meg a Fórum Debrecen Bevásárlóközpont. A szalagot ünnepélyes keretek között vágták át reggel nyolc órakor. <FONT color="#ff0000">KÉPEK:&#160;</FONT>&#160;<DIA alt="Megnyílt a Fórum" height="700" width="900"><A onclick="return open_window( /pubs/Bildserie/Megny_lt_a_F_rum/index.shtml , SERIE ,900,700)" href="about:blank"><IMG height="13" alt="Megnyílt a Fórum" src="http://apps.haon.hu/bilder/icons/kamera.png" width="13" border="0" /></A></DIA>&#160;<FONT color="#ff0000">VIDEÓK:</FONT> &#160;<IMG height="13" alt="Video" src="http://www.haon.hu/bilder/icons/video.png" width="13" border="0" /><A href="http://video.haon.hu/video/33086/megy--lt-a-f--rum-debrecenben--v--lem--nyek">&#160;<IMG height="13" alt="Video" src="http://www.haon.hu/bilder/icons/video.png" width="13" border="0" /></A></p>

Az érdeklődő tömeg hamar ellepte a három szintes plázát.

A megkérdezettek, mint a videón is elhangzik, nagyon örülnek az új üzleteknek.

Biró Viktória és Lukácsi Lilla úgy véli, szüksége volt Derecennek az újításra, mert így már ők sem fognak Budapestre járni vásárolni, hiszen itthon is megtalálhatóak a nagy, külföldi márkák.

Hahner Klaudia, az üzemeltető ECE centrálmenedzsere úgy nyilatkozott, a bérlői mix sokszínű, így különböző árkategóriájú és minden korosztálynak lesz miből válogatnia.

Egy év kell arra, hogy egy üzletközpont beálljon, az emberek elfogadják és megszokják- állítja. Különböző rendezvényeknek és kiállításoknak is helyszíne lesz majd a hatalmas épület, melyet az egyik megkérdezett monumentálisnak nevezett. Hahner Klaudia úgy nyilatkozott, évi 5-6 nagyobb rendezvényre kell számítania a vásárlóknak, melyeknek többsége a különböző ünnepekhez kötődik. Emellett pedig nagy figyelmet fordítanak majd a gyermekekre.

A centermenedzser nem árulta el, mi lesz a leghamarabbi program, azt mondta, meglepetést tartogatnak, ami a karácsonyi ünnepkörhöz fog kapcsolódni.

B.Zs.

Nyitás előtt: KÉPEK:  Így fest belülről a Fórum 2008.11.12.  NYÍLIK A SATURN IS: Hamarosan nyit a Saturn is a Fórumban 2008.11.12. VIDEÓK A HELYSZÍNRŐL:  Video Video

  • Plázák, irodák, villamos Debrecenben
  • Új munkalehetőségek a Fórumban
  • Új pláza nyílik Debrecenben  
  • Ezek is érdekelhetik

    Hírlevél feliratkozás
    Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!