HAON Sziréna

2011.10.02. 13:42

ROVC Nyitott akadémia - Ízesen a lélek rejtelmeiről

Debrecen - Kihagyhatatlan programmal indul el a népszerű Nyitott Akadémia őszi évadja Debrecenben, ugyanis október 6-án Dr. Vekerdy Tamás érkezik a sorozat keretében a Lovardába.

Debrecen - Kihagyhatatlan programmal indul el a népszerű Nyitott Akadémia őszi évadja Debrecenben, ugyanis október 6-án Dr. Vekerdy Tamás érkezik a sorozat keretében a Lovardába.Országszerte óriási érdeklődés övezi Vekerdy Tamás Érzelmi biztonság című új könyvét, mely arra a kérdésre keresi a választ, hogy miként alakíthatjuk ki gyermekeinkben az érzelmi biztonságot, s óvhatjuk meg őket a sodródástól, a normálisnál nagyobb mértékű szorongástól és a személytelen, ezért személyiséget roncsoló kapcsolatoktól. Erről, a napjainkban különösen aktuális és fontos témáról tart előadást a szakember október 6-án este a Lovardában is.

- Előadásom fő üzenete az, hogy: nyugi! Nem kell annyi minden az életben való beváláshoz, mint azt a világ ma igyekszik elhitetni velünk! Van azonban valami, ami csakugyan nélkülözhetetlenül fontos – erről szeretnék beszélni Debrecenben is – mondta el lapunknak a szakember.

Előadásom fő üzenete az, hogy: nyugi!

Vekerdy Tamás

Vekerdy Tamás estje különleges csemege a lélek dolgai iránt érdeklődőknek, a pszichológus ugyanis rendkívül jó előadó, eredeti stílusával, bölcs, gyakorlatias szemléletével és fergeteges humorával mindig meghódítja a közönséget. Előadásának második fele interaktív, tehát a nézőknek arra is lesz lehetőségük, hogy kérdezzenek, tanácsot kérjenek a szakembertől.

Szakirodalmi kitekintő

A helyszínen – sok más, nívós pszichológiai témájú mű mellett – kedvezményes áron lehet megvásárolni Vekerdy Tamás Érzelmi biztonság című könyvét is, melyet a szerző kérésre szívesen dedikál.

Információk:

Jegyek kaphatók a Hajdú-bihari Napló székházában (előfizetőknek kedvezményes áron), a Lovardában, valamint a Tourinform és a Campus jegyirodában.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!