HAON Sziréna

2012.04.29. 16:50

Szivattyúkat is kaptak

Debrecen - 2011-et a változásokra való felkészülés évének nevezte, s beszélt a katasztrófavédelem szervezetének átalakulásáról, a hivatásos önkormányzati tűzoltóságok államivá válásáról és az újonnan létrejövő iparbiztonsági szakterületről napokban tartott évértékelőjében Kovács Ferenc ezredes, a megyei katasztrófavédelem igazgatója.

Debrecen - 2011-et a változásokra való felkészülés évének nevezte, s beszélt a katasztrófavédelem szervezetének átalakulásáról, a hivatásos önkormányzati tűzoltóságok államivá válásáról és az újonnan létrejövő iparbiztonsági szakterületről napokban tartott évértékelőjében Kovács Ferenc ezredes, a megyei katasztrófavédelem igazgatója.A Megyeházán tartott állománygyűlés alkalmával a Hajdú-Bihar Megyei Önkormányzatok Vízmű Zrt. nevében Nagy Miklós vezérigazgató és Tóth Attila, a megyei közgyűlés alelnöke két darab szivattyút adott át a katasztrófavédelemnek az ár- és belvízvédekezés segítése érdekében.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!