Tiszadob

2023.06.22. 07:00

Tiszadobon járt a filmsztár

Kapros-túrós bélessel, pogácsával és ropogós cseresznyével kínálták meg a vendégeket.

Családi körben kereste fel Tiszadobot

Forrás: instagram.com

Fotó: Dean Norris közösségi oldala

Aki látta a Breaking Bad (Totál szívás) című filmsorozatot, azonnal tudja, hogy ki játszotta Hank Schrader ügynököt, a metamfetamint gyártó Walter White sógorát. Dean Norrisnak tízmilliós követőtábora van a közösségi oldalakon, a sorozatsztár pedig az utóbbi napokban Magyarországon tartózkodott.    

Dean Norris útját nyomon lehetett követni, ugyanis folyamatosan posztolta, milyen helyszíneken járt. Természetesen felkereste Budapest látványosságait, szelfizett a Parlamentnél és a budai Várnál is.  Szabolcs-Szatmár-Beregbe azért utazott el, hogy felkeresse néhai rokonának a sírját.

– Egy általam korábban nem ismert idegenvezető azzal hívott fel, hogy megkérne: kalauzoljam a vendégeit a Helytörténeti Gyűjtemények Házában. Akkor még sejtelmem sem volt arról, hogy egy ismert filmszínész érkezik Tiszadobra – mondta Fábriné Somlyai Beáta könyvtáros. 

– A gyermekeivel jött Dean Norris, magyarul egyikőjük sem beszélt. Miután bemutattam nekik a gyűjteményt, Póta Sándor citerázott nekik, többek között a Tavaszi szél vizet áraszt... kezdetű dalt is előadta. Meg is beszéltük, hogy anno ezt énekelte Freddie Mercury a budapesti Queen-koncerten. A vendégeink közvetlenek, mosolygósak voltak. Megkínáltam őket kapros-túrós bélessel, pogácsával és ropogós cseresznyével is. Elköszöntek, s utána mentek el a temetőbe családi körben.

Dean Norris több képet is feltöltött, többek között az Amerikába kivándorolt magyar nagyapjáról készített régi fotót is posztolta.

A színész a Breaking Bad (Totál szívás) című filmsorozat mellett a mozivásznon többek között olyan – főként az akciófilm műfajába tartozó – alkotásokban tűnt fel, mint például a Halálos fegyver 2., az Ölve vagy halva, a Total Recall – Az emlékmás, Terminátor 2. – Az ítélet napja. Mindemellett ismert sorozatok epizódjaiban is szerepelt, ilyen például az Agymenők, a CSI: New York-i helyszínelők, a Dr. Csont, a Grace klinika, a Vészhelyzet, a Döglött akták és a Walker, a texasi kopó.

LTL

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában