Celeb

2024.01.11. 15:55

Intim videó: Fürdés közben leshetjük meg a Szabó Zsófit

Szabó Zsófinak megint sikerült mindenkit letaglóznia.

Szon.hu

Ha esetleg belebotlunk az interneten olyan szavazásokba, hogy ki a legszexibb sztár Magyarországon, akkor jó eséllyel ott van a dobogó valamelyik fokán Szabó Zsófi is, ugyanis ő annyira gyönyörű és nőies, hogy az emberek egyszerűen képtelenek megunni őt – lassan 400 ezren követik őt Instagramon, ami egészen elképesztő teljesítmény - írta a Bors.

A nyíregyházi kötődésű szuperdögös sztármami rendszeresen oszt meg vadító tartalmakat a közösségi oldalán, a hűséges hódolói pedig természetesen nagyon örülnek ennek, hiszen mindig feldobja őket egy ilyen "ajándék". A csinos híresség most egy elég különleges poszttal jelentkezett, ugyanis egy meglepően intim szituációban láthatjuk őt.

Szabó Zsófi megmutatta a hajápolási rutinját – miközben éppen fürdött.

Elég bevállalós volt a műsorvezető/színésznő, hiszen nem mindenki merte volt ezt megtenni. Meg is lett a hatása, hiszen az emberek szinte megvadultak a látványtól és magától a helyzettől is, hogy fürdés közben láthatják Szabó Zsófit – vagyis kijelenthetjük, hogy ez egy újabb telitalálat volt a gyönyörű hírességtől.

Ide kattintva lehet megtekinteni Szabó Zsófi videóját.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában