Celeb

2024.01.10. 16:53

Kiakasztotta a követőit új fotóival Szabó Zsófi

Sokan Magyarország legszebb televíziós személyiségei között emlegetik Szabó Zsófit, ami nem meglepő, hiszen a híresség annyira gyönyörű, hogy még modellkedni is szokott. Rendszeresen meg is osztja magáról a remekül sikerült képeket, bár a mostani fotózás végeredményével nem mindenki volt elégedett - írta a Ripost.

Szon.hu

A nyíregyházi kötődésű Szabó Zsófi egy stílusos, hasvillantós szettben pózol a felvételeken, és úgy néz ki, mint aki manökennek született. Hibátlan képek születtek róla, egyes kommentelők viszont mégis kiakadtak – bár egyáltalán nem a fotók minősége miatt, hanem azért, mert egészen felismerhetetlennek tartják rajtuk a csinos sztárt - olvasható a Riposton.

Ez már tényleg nem a régi Zsófi! Kár.

– írta az egyik Instagram-felhasználó, aki ezek alapján régen jobban szerette Szabó Zsófit, vagy legalábbis a külsejét.

Időnként az összes celeb kinézete bizonyos szinten átalakul, hiszen mindenki folyamatosan változik, megújul, stílust vált és próbál haladni a trendekkel. Szabó Zsófi hosszú évek óta fantasztikusan néz ki, a rajongói többsége szerint pedig még sosem volt ilyen vonzó és álomszép – akit érdekelnek az új képei, amin páran kiakadtak, az ide kattintva megnézheti őket.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában