Gent

2023.08.03. 11:52

Erős a kapocs a kamarák közt

A genti és a vármegyei kamara közt remek a munkakapcsolat.

Tarnavölgyi Gergely

Somlai Árpád (balról jobbra), a Resilux Kft. ügyvezetője, Kostyál Tünde, a kamara gazdaságfejlesztési és nemzetközi munkatársa, Párkányiné dr. Csurka Edina, a kamara főtitkára, Tajti Katalin, a Resilux Kft. HR vezetője és Galambos Attila, a Resilux Kft. gyárigazgatója a budapesti rendezvényen

Forrás: Kamara

A Szabolcs-Szatmár-Bereg Vármegyei Kereskedelmi és Iparkamara évek óta szoros kapcsolatot ápol a belga genti kamarával. A szervezet főtitkára, Párkányiné dr. Csurka Edina is meghívást kapott a Belga Királyság nemzeti ünnepének tiszteletére megrendezett budapesti fogadásra. 

Nagykövetek, cégvezetők

- Számos ország nagykövete, illetve Magyarországon működő belga vállalkozások és a nagykövetséggel együttműködő partnerszervezetek képviselői voltak jelen az eseményen. Többek között a Szabolcs-Szatmár-Bereg Vármegyei Kereskedelmi és Iparkamaránk egyik tagja, Magyarország egyik legjelentősebb belga tulajdonban lévő vállalkozása, a Tuzséron működő, pet csomagolóanyagok gyártásával foglalkozó, Resilux Central Europe Packaging Kft. magyarországi vezetői is részt vettek a fővárosi, a belga nagykövetségen megtartott rendezvényen - árulta el Párkányiné dr. Csurka Edina. Hozzátette, a fogadáson elbúcsúzott Belgium jelenlegi nagykövete Sigfried Peinen, aki 4 év szolgálat után tér vissza Belgiumba.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában