Ingatlanbazár

2024.03.16. 07:00

Már idén beköltözhet a minimál stílusú házába!

Ha Nyíregyházán él, vagy oda költözne, akkor Önnek szól ez az ajánlat!

Szon.hu

Kétszintes családi ház keresi lakóit, akik otthonná varázsolják ezt az ingatlant, és megtöltik élettel. Jó minőség, modern megjelenés, év végi átadással. A családja elfér benne, a gyerekek pedig a kertben is rúghatják a bőrt, nem kell mindig elvinni őket a játszótérre. Ha nyugalomra vágyik, ne szalassza el ezt a jó lehetőséget!

“Tisztelt Érdeklő! Képzeld el, hogy egy gyönyörű lakóparkban élsz…

Egy modern, luxus színvonalat képviselő iker- vagy családi házban, ahova mindig örömmel jársz haza és ahol minden adott a boldog élethez.

Jól hangzik?

Most valóra válthatjuk Neked mindezt, hiszen megkezdődtek legújabb lakóparkunk munkálatai, amely a Gólyahír névre hallgat.

Több évtizedes szakértelemmel rendelkező csapatunk a legkiválóbb alapanyagok felhasználásával építi meg a mediterrán és minimál stílusú ingatlanokat, amelyek között a Te álomotthonod is ott lehet.

Kíváncsivá tettünk? Akkor kattints és nézd meg házainkat! Nyíregyháza zöldövezeti részén, Nyírszőlősön a "Gólyahír "lakóparkban, a Kincs utcán ,új ,modern, minimál stílusú , 2 szintes, 128 m2 alapterületű iker családi ház első fele eladó .A másik fele már elkelt! A 302 m2-es telekhányaddal rendelkező, tégla építésű, műanyag nyílászárós, gáz-cirkó fűtésű ikerház 111 m2 alapterülettel, 3 szoba+nappali-étkezővel +17 m2-es garázzsal kerül átadásra.

Az téglaépítésű ingatlan igényes kivitelezésben, magas műszaki tartalommal és egyedi igények megvalósításával,- mely személyre szabottan illeszkedik az új lakók stílusához -2024.év végi átadással várja leendő tulajdonosát.

Választhatsz ajándékként, akár beltéri ajtót, ledes világítást vagy egyedi ajánlatunkban pénzvisszafizetési garanciát! Dönts jól......ne hagyd ki ezt a lehetőséget!

Az ingatlan megvásárlásához sorban állás nélküli, teljes körű hitel ügyintézést biztosítunk és jogosultság esetén az igénybe vehető összes állami támogatás /akár 3 gyermekes CSOK Plusz ,Babaváró /+ támogatott hitelek felhasználásban aktívan közreműködünk. Részletekért, bővebb információért keress bizalommal!”[...]


További jó lehetőségekért keresse fel az ingatlanbazar.hu oldalát! A hirdetést eredeti formájában, javítás nélkül közöljük.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában