Szabolcs-Szatmár-Bereg

2024.04.15. 11:21

Teljes a pénzügyi klasszisok mezőnye

A Báthory István Gimnázium csapata is ott van a pénzügyi verseny országos döntőjében.

Szon.hu

Fotó: Illusztráció: GettyImages

Mely befektetések különösen magas kockázatúak? Mit tegyen az az autós, aki a reggeli dugóban véletlenül nekikoccan az előtte haladónak? – ezekre a kérdésekre is válaszolniuk kellett azoknak a csapatoknak, amik a Legyél Te is Pénzügyi Junior Klasszis! verseny második fordulójának utolsó versenynapján mérték össze tudásukat a napokban.

Szakértő zsűri

Az online versenynapon Csongrád-Csanád, Baranya, és Zala vármegyei, budapesti, Szabolcs-Szatmár-Bereg és Győr-Moson-Sopron vármegyei, valamint Somogy és Jász-Nagykun-Szolnok vármegyei gimnáziumi csapatok versenyeztek, közülük kerültek ki az április 23-i országos döntő résztvevői – számolt be a Privátbankár. A szakértő zsűribe a Nemzeti Adó- és Vámhivatal, a Magyar Államkincstár, a Magyar Biztosítók Szövetsége, a Gránit Alapkezelő és a szervező Privátbankár.hu delegált tagokat. Az országos döntőbe vármegyénkből a BIG TEAM, azaz a Báthory István Katolikus Óvoda, Két Tanítási Nyelvű Általános Iskola és Gimnázium csapata jutott be. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában