Időjárás

2024.01.23. 06:49

Reggel ónos eső eshet!

Szon.hu

Forrás: Illusztráció: Shutterstock

Kedd

A reggeli vegyes csapadék (figyelem, ónos eső veszély!) után napközben északnyugat felől csökken a felhőzet, előbukkan a nap; de futó záporok még délután is lehetnek. A nyugati, északnyugati szél megerősödik. 4 és 10 fok között alakul a hőmérséklet.

Szerda

Erősen felhős, vagy borult lesz az ég. ÉK-en tartósan ködös idő lehet. Az ÉK-i tájakon többfelé, délnyugaton elszórtan lehet csapadék. ÉK-en az eső mellett havazás, ónos eső is lehet. A DNy-i, majd az ÉNy-i szél lesz erős. 2 és 12 fok közötti értékeket mérhetünk, ÉK-en lesz a hidegebb.

Csütörtök

Változóan felhős időre van kilátás, záporeső csak elvétve fordul elő. Viharossá fokozódik az északnyugati szél. 5 és 12 fok közötti enyheség lesz.

Péntek

Nyugat felől borultságig növekszik a felhőzet, és estétől egyre többfelé várható eső, északkeleten havas eső, akár hó is lehet. 3-10 fok valószínű.

Szombat

A viharossá fokozódó északnyugati szél hatására csökken a felhőzet, kisüt a nap. +6 fok körül alakulhat a délutáni órák hőmérséklete. - olvasható a koponyeg.hu o

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában