Helyi közélet

2010.08.02. 14:48

Köszönő levél

<p>Köszönjük! 2010. júniusában, Borsod-Abaúj-Zemplén megyében minden idők legsúlyosabb árvize pusztított. A Beregi-térségben élők, a 2001-es árvíz kapcsán megtapasztalták az összefogás erejét, s a híreket hallva külön buszokkal érkeztek az árvíz sújtotta településekre. Részt vettek a védekezési munkálatokban, adományokat gyűjtöttek.</p>

A Forrás Vállalkozói Klub tagjainak kezdeményezéséhez csatlakozva Vásárosnamény Önkormányzata Gesztely és Felsődobsza településeket kereste meg azzal a segítő szándékkal, hogy ötven árvízkárosult gyermeket táboroztatnak egy héten keresztül, vállalva az utazás, a szállás, az ellátás, a programok teljes költségét, valamint költőpénzt is biztosítanak a gyermekek részére.

Negyvenhat gyermek és három kísérője július 26. és augusztus 1. között felejthetetlen élményben részesült, s ha csak rövid időre is, de sikerült feledtetni velük az átélt félelmeket.

Megható érzés volt az a segítő szándék és összefogás, amelyet az Önök városában tapasztaltunk.

Ezúton is szeretnénk köszönetet mondani Vásárosnamény Önkormányzatának, a Forrás Vállalkozói Klub tagjainak, az Eötvös József Általános Iskola vezetőségének és Tantestületének, a Babus Jolán Középiskolai Kollégium dolgozóinak, a Lónyai Menyhért Szakközép- és Szakképző Iskola dolgozóinak, és mindazoknak, akik valamilyen formában támogatták ezt a felajánlást.

Számunkra bebizonyosodott, hogy a bajban összefog az ország, Önök is mellénk álltak, mind erkölcsileg, mind anyagilag.

Köszönet a színvonalas programokért, a gondoskodásért és a sok szeretetért, amit itt kaptunk!

Tallósné Novák

gesztelyi Művelődési Ház vezetője

Csoltó Lajos

Bárczay Gábor Általános Iskola igazgatója

Felsődobsza

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában