Helyi közélet

2010.09.10. 16:41

Nem mondtak le a nyíregyházi beruházásról

<p>A Debreceni úti felüljáró alatt egykor volt egy Tüzép-telep. Mi lesz az évek óta üresen álló telekkel, amit most felver a gaz? Ki tartja rendben, ki a tulajdonosa – tette fel a kérdéseket Nagy István nyíregyházi olvasónk.</p>

Megtudtuk, a több mint tíz hektáros telek nem önkormányzati, hanem magántulajdonban van. A fővárosi BricoStore Hungária Bakácsáruház Kft., valamint a nyíregyházi Euro-Faker Kft. a tulajdonosa. A budapesti kft. műszaki vezetője Szalontai Sándor a kérdésekre válaszolva elmondta: a területet folyamatosan felügyelik és a két tulajdonos rendszeres kaszáltatja a telket.

– Természetesen megnézzük a telket, s ha valóban szükséges, akkor ismét lekaszáltatjuk. Nem mondtunk le arról sem, hogy Nyíregyházán is megépüljün a barkácsáruházunk. A beruházáshoz szükséges tervek elkészültek, de hogy ez mikor valósulhat meg az a kiskereskedelmi forgalom növekedésétől, a gazdasági helyzettől függ.

- KM -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában