Helyi közélet

2010.11.03. 14:48

Egy kicsit felelőtlen bácsi okozott balesetet Nyíregyházán

<p>Nyíregyháza - Egy Toyota és egy autóbusz ütközött egymással szerda délután Nyíregyháza központjában, nem akármilyen módon zárult az ügy.</p>

Mezei koccanás lehetett volna, egy betétlappal rendezhető módon, az a személyi sérüléstől mentes közúti baleset, ami szerda délután történt Nyíregyháza központjában. Egy menetrend szerinti helyközi járatú autóbusz haladt a Vay Ádám körúton a Dózsa György utca felől a Kossuth utca irányába. Az egyik parkolóból egy Toyota vezetője tolatott neki a busznak, majd az autó sofőrje állítólag nem ismerte el a felelősségét, arra hivatkozva, hogy Németországban a busz is megáll, ha a sofőr látja, valaki tolat (!).

Állítólag csak szájról tudott olvasni

A rendőrség eljárást indított a felelősség tisztázására, ennek során talán valahogy elmagyarázták a bácsinak a KRESZ idevonatkozó szabályát, ám a bácsi hallókészülék hiányában állítólag csak szájról tudott olvasni, ráadásul egy közelben lévő úgy hallotta, nincs neki vezetői engedélye. Ez sem volt elég, nem hivatalos információ szerint a bácsi ma már okozott egy hasonló ütközést. Amikor az eljárás véget ért, a bácsi megvárta a rendőrök távozását, majd beült az autó és elhajtott a Síp utca felé.

- Pusztai Sándor -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában