Helyi közélet

2012.04.04. 12:45

Nyomravezetői díj a rablókért

Mátészalka - Feltehetően rablási szándékkal lépett be március 29-én reggel egy mátészalkai zálogházba két ismeretlen férfi.

Mátészalka - Feltehetően rablási szándékkal lépett be március 29-én reggel egy mátészalkai zálogházba két ismeretlen férfi.Az üzlet előterébe lépve egyikőjük megrántotta a személyzetet tőlük elválasztó fal ajtaját, majd mivel az zárva volt és nem engedett, az elválasztófal teteje és a plafon közötti résen át egy sprayel fújt be az eladók felé. Az alkalmazottak nem sérültek meg, azonnal megnyomták a pánik gombot, a két ismeretlen pedig szó és zsákmány nélkül elmenekült a helyszínről. A Mátészalkai Rendőrkapitányság munkatársai nagy erőkkel keresik a két ismeretlen személyt.

A sértett cég képviselője 100 ezer forint nyomravezetői jutalmat ajánlott fel annak, aki a két tettes azonosításához érdemleges információt tud adni a rendőrségnek!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában