Helyi közélet

2013.11.06. 10:51

Csenger a híd szerepét tölti be a határ közelében

Csenger - A Nemzeti Együttműködési Alap aktuális működési és szakmai kiírását ismertették Csengerben a Civil Információs Centrum szervezésében.

Csenger - A Nemzeti Együttműködési Alap aktuális működési és szakmai kiírását ismertették Csengerben a Civil Információs Centrum szervezésében. A rendezvényen részt vett Kovács Sándor, a megyei közgyűlés alelnöke, aki köszöntőjében Csenger híd szerepe miatt is, a Nemzeti Együttműködési Alap határon átívelő együttműködést erősítő pályázati lehetőségét emelete ki, és a civil szervezeteket erre az aktivitásra, partnerségek létesítésére, az összefogás fontosságára biztatta. Az eseményen megjelent Forján Zsolt polgármester is, aki a civil szféra helyi aktivitását emelte ki.

Kiss András a Nemzeti Együttműködési Alap szakmai és működési pályázatát mutatta be, mely komoly segítséget nyújt a civileknek társadalmi tevékenységeik bemutatására, és szintén kiemelte a határon átívelő együttműködési pályázat lehetőségeit, melyben a szatmári és szabolcs-szatmár-beregi civil szervezetek eddig is nagyon aktívak voltak. A Nemzeti Együttműködési Alap pályázat beadásának folyamatáról és a formai kritériumokról Balog Anikó, az Emberi Erőforrás Támogatáskezelő munkatársa tartott előadást. A csengerihez hasonló programnak adott otthont a nap folyamán Baktalórántháza is.

KM

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában