Helyi közélet

2015.11.06. 13:11

Hármas karambol Virányosnál

Virányos - Egy embert vitt kórházba a mentő könnyű sérülés miatt, amikor Virányos közelében három személygépkocsi ütközött össze.

Virányos - Egy embert vitt kórházba a mentő könnyű sérülés miatt, amikor Virányos közelében három személygépkocsi ütközött össze. A sűrű ködben (a látótávolság talán 20 méter lehetett), egymás mögött haladva tartott egy Ford, és két Suzuki Rakamaz irányából Nyírtelek felé. A Virányos közelében lévő fényjelzővel ellátott vasúti átkelő előtt tisztázatlan körülmények között egymásba csúsztak. A rendőrség eljárást indított a felelősség megállapítása érdekében. A köd sűrűségét jellemzi, hogy a kirakott elakadásjelzőt is elgázolta valaki, így abból is ki kellett tenni egy másikat.


Virányos -Újabb baleset történt a 38-as számú főút 20. kilométerszelvényétől 100 méterre. A teljes pályát lezárták a rendőrök, fotóriporterünk szerint 31 ezer liter üzemanyag szivárgott a felborult tartálykocsiból. Műszaki probléma miatt valószínűleg kora estig nem járható az út. tovább »


Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában