Helyi közélet

2016.02.24. 10:25

„Koronáztak” az építészek és a mérnökök

Nyíregyháza - Ápolták a baráti kapcsolatokat, a Hotel Korona dísztermében báloztak.

Nyíregyháza - Ápolták a baráti kapcsolatokat, a Hotel Korona dísztermében báloztak.

Építész-mérnöki bált tartottak a Hotel Koronában. A tradíciókat ápolva és építve rendezték meg a korábbi műszaki bálok örökébe lépett programot.

A szervező megyei építész és mérnöki kamara kiemelt figyelmet fordított a bensőséges hangulat és környezet megteremtésére. A vendégeket a pezsgős fogadás mellett a több ponton elhelyezett lírai gondolatok fogadták Kulcsár Attila és Végh József építészek tollából.

A terem egyik sarkában a Csodaszertár, azaz egy XXI. századi szatócsbolt kínálatát lehetett mustrálni, egy másik helyen a szinte minden jelenlévőnek sokat ígérő tombolanyeremények sorjáztak.

A zenei hátteret a hangulatfokozó kellékek, kalapok, virágfüzérek felvonultatásától sem visszariadó Fix együttes szaxofonnal színesített programja szolgáltatta.

A bál zenei csemegéjéről a Debreceni Egyetemen tanuló mérnök jelölt hallgatók „alig hangszerelt”, egyedi zenei formációja, a Quantum Company gondoskodott az ének, a gitár és a beatbox eszköztárára épülő, ismert dallamokat, slágereket feldolgozó műsorával.

– Biztatóak az év eleji kilátások, fejlődésben a CSOK, visszafejlődőben az építésigazgatási bürokrácia, jönnek az uniós pályázatok és az új feladatok. Az építészek és mérnökök világa új kihívások előtt áll, az építész-mérnöki Bál pedig remélhetőleg jövőre is alkalmat ad majd a jókedvű találkozásokra és visszatekintésekre – fogalmazott Végh József, a megyei építész és mérnöki kamara elnöke.

KM–LTL

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában