Helyi közélet

2016.08.27. 14:28

A Nyíregyházi Egyetem is lezárta a pótfelvételit

Nyíregyháza - A tegnapi lapszámunkban már hírt adtunk arról, hogy lezárult a pótfelvételi eljárás, és az Oktatási Hivatal honlapján, a <a href="http://felvi.hu" target="_blank">felvi.hu</a> oldalon a megfelelő menüpontokat kiválasztva, bárki rákereshetett annak a szaknak a ponthatárára, amelyre jelentkezett. A ponthatárokat már 16.30 után megtekinthették a felvételizők az oldalon.

Nyíregyháza - A tegnapi lapszámunkban már hírt adtunk arról, hogy lezárult a pótfelvételi eljárás, és az Oktatási Hivatal honlapján, a felvi.hu oldalon a megfelelő menüpontokat kiválasztva, bárki rákereshetett annak a szaknak a ponthatárára, amelyre jelentkezett. A ponthatárokat már 16.30 után megtekinthették a felvételizők az oldalon.

Friss információ: 117 új hallgatót vett fel a Nyíregyházi Egyetem. Ebből 18-an a beregszászi II. Rákóczi Ferenc Kárpátaljai Magyar Főiskolán indított képzésen tanulnak majd – tájékoztatta lapunkat Béres Tamás, az intézmény PR-referense. A közleményből kiderült az is, hogy az új hallgatókkal együtt 1369-en tanulhatnak az előttünk álló tanévben az egyetem.

A jelentkezési folyamat még nem zárult le, a diplomások számára meghirdetett szakirányú továbbképzésekre és a pedagógus-továbbképzésekre a meghosszabbított határ­időig, szeptember 2-áig még lehet jelentkezni. A képzések teljes listáját az egyetem honlapján (www.nye.hu), a képzések részletes leírásait pedig az intézeti aloldalakon és a felsőoktatási intézmény Facebook-oldalán is elolvashatják az érdeklődők.

- KM -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában