Helyi közélet

2018.01.30. 15:08

Remek kiugrási lehetőség

Szabolcs-Szatmár-Bereg - Az üzletember-találkozót számos egyéb szakmai program is színesíti majd.

Szabolcs-Szatmár-Bereg - Az üzletember-találkozót számos egyéb szakmai program is színesíti majd.

– A SIRHA Budapest kihagyhatatlan esemény a régió élelmiszeripari és vendéglátóipari vállalkozói számára, hiszen itt találkozhat a szakmai közönség a legjobb, legújabb trendekkel, lefedve a gasztronómia minden ágazatát. A fő cél mégis az üzletkötés, melyre egyedülálló lehetőséget nyújt az a szakmai találkozó, melyet a PRIMOM Alapítvány február 8-án, 13 órai kezdettel már második alkalommal szervez meg. Erre várjuk a megyei cégek jelentkezését – hívta fel lapunk figyelmét Mészáros Éva. Az Enterprise Europe Network nyíregyházi irodavezetője a rendezvényről elmondta: a szakmai nap kiváló lehetőséget kínál a hazai vállalkozások számára ahhoz, hogy új üzleti partnereket ismerjenek meg. A szektorban szinte bármilyen terméket, kiváló minőségben előállító vállalkozás számára adva van a lehetőség arra, hogy a beszállítói kapcsolataikat szélesítsék.

– A programra regisztrált vállalkozások térítésmentesen léphetnek be a kiállítás területére, és lehetnek részesei a szakmai programoknak és versenyeknek egyaránt. Megyei vállalkozások jelentkezésére számítunk, hiszen számtalan kiváló terméket gyártó vállalkozás működik Szabolcs-Szatmár-Bereg megyében is, melyet érdemes megmutatni a világnak – avatott be a részletekbe Mészáros Éva, aki amolyan kedvcsinálóként, ejtett néhány szót a már bejelentkezett vállalkozásokról is. Eszerint eddig 100 cég jelezte részvételi szándékát, köztük szállodaláncok, multinacionális kereskedelmi vállalatok, bútorkészítők, csomagolástechnikai üzemek, élelmiszergyártók, biotermékek előállítói és konyhai fejszerelések gyártói. A résztvevő országok: Magyarország, Olaszország, Szenegál, Nigéria, Jordánia, Németország, Ausztria, Szerbia, Szlovákia, Csehország, de a jelentkezés még nem zárult le.

Főzős show is lesz

Az irodavezető kifejtette: az üzletember-találkozó napján számos egyéb szakmai program is színesíti a rendezvényt, hiszen egy főző show keretében bemutatkozik a nagyközönség számára Nicolas Coffin mesterszakács is, valamint a SIRHA Budapesten tartják a Bocuse d’Or magyar döntőjét is , melyen eldől, kik képviselik majd hazánkat a következő nemzetközi viadalon. Újdonság, hogy a kiállított termékek között a vendégek bio és sajátmárkás termékekkel is találkozhatnak.

– A február 8-ai SIRHA Budapestre tehát folyamatosan várjuk a különféle cégek és vállalkozások jelentkezését, egészen február 6-áig – közölte Mészáros Éva, az Enterprise Europe Network nyíregyházi irodavezetője.

Információ

Nemzetközi üzletember-találkozó: 142 regisztrált résztvevő, 350 találkozó, ebből 194 nemzetközi tárgyalás (a tavalyi adatok alapján). További információ: az Enterprise Europe Network irodájában: 42/599-140; 42/599-150 számokon, vagy személyesen a PRIMOM Alapítvány Nyíregyháza, Luther utca 16. szám alatti tanácsadó irodában kaphatnak az érdeklődők.

KM-TG

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában